Harri Koskinen: Moomin Light

”Muumipeikko-valaisin on suunniteltu rohkaisemaan meitä jokaista olemaan utelias.”

20140720_110756.JPG

Muumilamppu on tullut kotiin!

Pyyntöjenne mukaisesti, kerron hieman käyttökokemuksia lampusta, jos siellä on joku toinenkin, joka harkitsee lampun ostamista.Olemme käyttäneet lamppua noin viikon verran, joten tässä tulee huomioitamme:

20140720_110841.JPG

20140718_151323.JPG

Kaavailimme valoa yövaloksi, ja sellaiseksi se myös päätyi. Lampun valo on aika kirkas, joten ihan himmeää valaistusta tarvitsevalle se ei ole paras yövalovaihtoehto.Meillä on kuitenkin vilkkaan mielikuvituksen omaava poika, joka kaipaa pehmeää valoa huoneeseensa ennen nukahtamista. Vaikka valo on valaiseva, se ei ole kova tai häiritsevä -Päinvastoin. Pehmeä muovipinta tekee valosta hellävaraisen.

Sijoitimme lampun pojan pöydälle, jolloin se toimii myös apuvalaistuksena esim. piirtäessä.

20140720_110825.JPG

Lamppu on kaunis ja soveltuu sisustuselementiksi mainiosti. Koska kolmevuotiaan pojan huone alkaa uhkaavasti (ja äidin etukäteisestelyistä ”Meille ei sitten tule autojulisteita” huolimatta) täyttyä kovin poikamaisista yksityiskohdista, sopii lamppu kokonaisuutta pehmentäväksi yksityiskohdaksi.

Huone kaipasi yö-, tunnelma-, mutta myös apuvalaistusta, koska yksi kattolamppu on isohkoon huoneeseen liian vähän. Muumilamppu soveltuu kaikkiin näihin hyvin. Tämä on muuten vaihtoehdoista se pienin: 30cm. Valitsemalla isomman koon, siitä saa varmasti vieläkin vaikuttavamman ja valaisevamman version.

20140720_110852.JPG

20140705_113333.JPG

Olemme erittäin tyytyväisi hankintaamme, ja ennen kaikkea, poika hihkui ilosta kun lamppu avattiin laatikosta eräänä iltana.

”Tämä on minun ikioma Muumilamppuni! Se on minun lempileluni!”

Materiaali on muuten jotakin muovia, joten sen putomista ei tarvitse ihan hirveästi pelätä. Pohja on ruuveilla kiinni, joten pikku-tutkijat eivät pääse (ainakaan nopeasti ja ilman työkaluja)  käsiksi hehkulamppuun tai sähköjohdon liitoskohtaan.

Turvallisin mielin, pidämme Muumimme lastenhuoneessa.

20140705_113222.JPG

Translation: Moomin Light (30cm)/ Harri Koskinen, Feelis Helsinki

More information: info@feelis.com, www.feelishelsinki.com/moomin

Shop: https://www.moomin.com (10% discount for all subscribers)

Kommentit (9)
 1. Voi se näyttää niin vekkulilta! Täällä on toinen vilkkaan mielikuvituksen omaava, joka ei aikuisenakaan uskalla katsoa kauhuleffoja, kun ei sitten saa unta 🙂

  1. Haha, sama juttu kao kao! En ole uskaltanut katsoa kauhuja enää varmaan kahteenkymmeneen vuoteen (no, okei, vähän liiottelen), ja nyt kun olen ollut yksin pari yötä kotona, niin pelottaa ihan hulluna mennä nukkumaan 😀 Tarkistelen ikkunat ja parvekkeen oven monesti illan aikana, ihan kuin tänne oikeasti kukaan kiipeisi…. Eikai?

   1. Mä katsoin pari vuotta sitten Harry Potterin ja sit valvoin viikon verran, koska olin ihan varma, et mun sängyn alla on vampyyri 🙂 

    Ei sinne kukaan kiipeä! mä nukun täällä ihan rauhassa parvekkeen ovi auki ja tää on sentään villiä vantaata (okei, hyvin rauhallinen hiekkaharju :D)

 2. Ihana! Mä tahdon! (Mahtaakohan tuo aviomies olla samaa mieltä…) 😀

  1. Mun mies joko piti siitä, tai ei vaan uskaltanut myöntää, ettei oikeasti pidä siitä 😉

   1. Jos voitan lotossa ni ripottelen pitkin asuntoa muumi, hattivatti ja Nukku-Matti -lamppuja! 😀

    1. Joo! Kunnon joukko niitä Hattivatteja -Aivan kuten ohjelmassakin aina! Ja muumit sinne keskelle paniikkiin halailemaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *