Harri Koskisen Muumivalaisin -Taaperolle synttärilahjaksi

Ma-material Girl

 

Taaperon synttärit lähestyvät, ja päälimmäisenä meinaa taas olla ahdistus siitä ainaisesta lahja- ja leluvyörystä. Vaikka kuinka uhkailemme, kiristämme ja kiljumme, että mitään leluja emme tarvitse, kantaa mummit, kummit, sedät, muut sukulaiset ja kaverit kuitenkin aina selkä vääränä lahjoja pojalle. Vekarakirppiskin on varattu (kuten joka vuosi tähän aikaan), tarkoituksena laittaa kiertoon vaatetta ja lelua ihan reippaalla kädellä. Jos joku siis on vailla n.86-98cm vaatetta ja (pääasiassa) autoaiheisia leluja, niin täältä löytyy -Naurettavan halvalla.

No niin, ja sitten takaisin aiheeseen: Harri Koskisen Muumi-lamppuihin!

Katsokaa näitä ihanuuksia!

Tähän minä lähden mukaan. Poika näki kuvia aiemmin jossain lehdessä, ja innostui Muumilampusta aivan täysin. "Äiti katso! Se on Muumipeikko! Häh, Onko se lamppu?"

Pidän lamppua ikuisena hankintana (olettaen, että se ei putoa lattialle ja mene palasiksi), joka muuntautuu lapsen kasvaessa huoneen mukana. Järkevää kuluttamista kannatan muutenkin: Lamppu on tietty kotimaista designia, mutta myös kokonaan Suomessa tehty, ja ihan oikeasti: todella tyylikäs. Jos poika siihen joskus kyllästyy tai nolostuu, otan sen mielelläni meidän makkariimme.

Lamppuja on tehty kolme: Muumipeikko, Hattivatti ja Niiskuneiti, ja niitä löytyy jokaista paria eri kokoa. Muumipeikkoa myös jättiversiona. Mallisto on toteutettu Tove Janssonin 100-vuotisjuhlan kunniaksi, ja sitä myydään ainakin Formverkissä, Ateneumin taidemuseon myymälässä ja Stockalla.*

MUTTA, jos haluatte heti ostaa jonkun näistä, voin vinkata, että All things Moomin -verkkokaupasta saa -10% edun, jos kirjautuu postituslistalle. Vink, vink. Alehaukka kuittaa.

(Ja jää odottelemaan, minkälaisessa paketissa Muumipeikko meille saapuu!)

*Lehdistötiedote ja  lupa kuvien käyttöön saatu: Stella Harasek, Mellakka Helsinki. Antanee mielellään myös lisätietoja asiasta kiinnostuneille.

Kommentit

Ihailin noita muutama päivä sitten Turun Wiklundilla ja mietin myös, että voisikohan lamppu sopia lapsukaisen huoneeseen. Voisitko vinkata kun saatte Muumipeikosta käyttökokemuksia, että riittääkö valon määrä (työ/)piirrustuspöydän valaistukseen?
Onnea 3-vuotiaalle! Ja kiitos kivasta blogista :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kivasta kommentistasi!

Mietin itsekin tuota valon määrää, koska me ajateltiin se yövaloksi ;) Mutta katsotaan!

Kerron ilman muuta sitten käyttökokemuksia, kun saamme Muumin käyttöön :)

Kommentoi