Harri Koskisen Muumivalaisin -Taaperolle synttärilahjaksi

_DSC7776.jpg

_DSC7831.jpg

 

Taaperon synttärit lähestyvät, ja päälimmäisenä meinaa taas olla ahdistus siitä ainaisesta lahja- ja leluvyörystä. Vaikka kuinka uhkailemme, kiristämme ja kiljumme, että mitään leluja emme tarvitse, kantaa mummit, kummit, sedät, muut sukulaiset ja kaverit kuitenkin aina selkä vääränä lahjoja pojalle. Vekarakirppiskin on varattu (kuten joka vuosi tähän aikaan), tarkoituksena laittaa kiertoon vaatetta ja lelua ihan reippaalla kädellä. Jos joku siis on vailla n.86-98cm vaatetta ja (pääasiassa) autoaiheisia leluja, niin täältä löytyy -Naurettavan halvalla.

No niin, ja sitten takaisin aiheeseen: Harri Koskisen Muumi-lamppuihin!

Katsokaa näitä ihanuuksia!

140110_Hattivatti_front.png

_DSC7676-2.jpg

Tähän minä lähden mukaan. Poika näki kuvia aiemmin jossain lehdessä, ja innostui Muumilampusta aivan täysin. ”Äiti katso! Se on Muumipeikko! Häh, Onko se lamppu?”

Pidän lamppua ikuisena hankintana (olettaen, että se ei putoa lattialle ja mene palasiksi), joka muuntautuu lapsen kasvaessa huoneen mukana. Järkevää kuluttamista kannatan muutenkin: Lamppu on tietty kotimaista designia, mutta myös kokonaan Suomessa tehty, ja ihan oikeasti: todella tyylikäs. Jos poika siihen joskus kyllästyy tai nolostuu, otan sen mielelläni meidän makkariimme.

Lamppuja on tehty kolme: Muumipeikko, Hattivatti ja Niiskuneiti, ja niitä löytyy jokaista paria eri kokoa. Muumipeikkoa myös jättiversiona. Mallisto on toteutettu Tove Janssonin 100-vuotisjuhlan kunniaksi, ja sitä myydään ainakin Formverkissä, Ateneumin taidemuseon myymälässä ja Stockalla.*

MUTTA, jos haluatte heti ostaa jonkun näistä, voin vinkata, että All things Moomin -verkkokaupasta saa -10% edun, jos kirjautuu postituslistalle. Vink, vink. Alehaukka kuittaa.

(Ja jää odottelemaan, minkälaisessa paketissa Muumipeikko meille saapuu!)

140110_Muumi_side.png

_DSC7849.jpg

*Lehdistötiedote ja  lupa kuvien käyttöön saatu: Stella Harasek, Mellakka Helsinki. Antanee mielellään myös lisätietoja asiasta kiinnostuneille.

Kommentit (2)
 1. Ihailin noita muutama päivä sitten Turun Wiklundilla ja mietin myös, että voisikohan lamppu sopia lapsukaisen huoneeseen. Voisitko vinkata kun saatte Muumipeikosta käyttökokemuksia, että riittääkö valon määrä (työ/)piirrustuspöydän valaistukseen?
  Onnea 3-vuotiaalle! Ja kiitos kivasta blogista 🙂

  1. Kiitos kivasta kommentistasi!

   Mietin itsekin tuota valon määrää, koska me ajateltiin se yövaloksi 😉 Mutta katsotaan!

   Kerron ilman muuta sitten käyttökokemuksia, kun saamme Muumin käyttöön 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *