Hehkutuksen arvoinen synttärikakku 3-v pojalle

Ma-material Girl

Eilen juhlimme 3-vuotiasta sankariamme, ja aiempien vuosien mukaisesti, kakkuun panostettiin. Tilasimme kakun ammattilaiselta, joka toteutti myös edellisvuoden kakun. Muistatteko vielä, miten hieno se oli? (Kuva täällä.)

Tämä meriaiheinen Oktonauttikakku ylitti (taas kerran) kaikki odotuksemme. Ihan älytöntä, miten hieno se oli!

Olimme kuvailleet haluamaamme teemaa sähköpostitse, muutamalla lauseella. Kakun muoto, väri ja muut isot linjat jätettiin ammattilaisen päätettäväksi. me toivoimme vain Oktonautteja, haita, valaita, rapua ja muita mereneläviä, koska poika on innokas pikkuinen meribiologin alku. Täytteeksi valitsimme vaalean pohjan, mansikka- ja passionmoussella. Ja miten nappivalinta se helteiseen päivään olikaan!

Kun kakkua kannettiin synttärilaulun saattelemana sankarin eteen, hänen suunsa loksahti kirjaimellisesti auki. Hyvä että hän malttoi edes kynttiöitä puhaltaa, kun jo Kwazii (kissa) oli napattu suuhun! -Ja seuraavaksi hai.

Vieraat kiittelivät kakun raikkautta, koostumusta ja makua. Yhtään ainoaa miinusta ei keksitty. (Tekijä pyytää aina palautetta kakustaan.) Tämä oli kertkaikkisen täydellinen suoritus.

Marsispossu, olet tästä lähtien perheemme luottoleipuri! Lupaamme, että tulevatkin synttärikakut sekä tuleva hääkakku tilataan sinulta. Olet uskomattoman taitava, ja luottamuksemme ansainnut.

Kiitos!

Oktonauttikakku:

  • Laktoositon
  • Vaalea kakkupohja
  • Mansikka- ja passionmousse täytteellä
  • Meriaiheinen koristelu
  • 30 henkilölle
  • Tilattu noin kuukautta aiemmin (lopullinen hlö-määrä vahvistettu noin viikkoa ennen juhlia)
  • Hinta 165€ (sis.ALV)

Translation: Our son turned 3yrs and this brilliant and outstanding cake was ordered from marsispossu.blogspot.fi . Filled with strawberry and passion mousse, it was a perfect choice for hot summer day. I highy recommend!

Just look at it: How perfect can a cake be!?

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Eikö olekin!

Hertta
Lilou's Crush

Tuon on kyllä upea! Olen käynyt Marsispossulla monet kerrat ihailemassa kakkuja, ja todennäköisesti tilataan piltin nimiäisiin sieltä kakku, jos aikataulut vain natsaa :)

Mindeka
Ma-material Girl

Suosittelen todella! Itse en ainakaan ole minkäänlainen kakkuleipuri, joten tässä lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla: helpottaa minua JA toimii juhlien kohokohtana -Tietty siis sankarin jälkeen!

annaandandyathome
A&A at HoMe

wau, ihan megahieno!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti!

Selailin eilen sun blogia taas pitkästä aikaa, ja pakko sanoa, että hienot oli Porkkanankin koristelut! Wau, mitä kekseliäisyyttä!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oi kiitos :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

No ihana! Ei ehkä ois pitänyt näyttää tätä mun omalle Oktonautti-fanilleni... :D

Mindeka
Ma-material Girl

Heh heh!

Mindeka
Ma-material Girl

Niin on!

marsispossu (Ei varmistettu) http://marsispossu.blogspot.fi/

Kiitos vielä teille tilauksesta <3 Ja ihanaa, että päivänsankari tykkäsi! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos!

Napattiin kakusta kaksi koristetta talteenkin, niin ihana se mielestämme oli.

W-A-U

Vierailija (Ei varmistettu)

Mut siis 165e kakusta? vaikka kuin törkeen hieno onkin!

Kommentoi