Huutokauppahulluutta

Ma-material Girl

Ajoittain suorastaan pimahdan nettihuutokaupan tarjonnasta ja keksin mitä oudoimpia tarpeita. Joskus sieltä tulee vastaan kuitenkin näitä päivän pelastavia, ihania helmiä, joista entinen omistaja tahtoo jostain käsittämättömästä syystä luopua:

Kovan kaksintaistelun jälkeen, voin julistaa itseni onnelliseksi voittajaksi. Huh!

Äitiyslomani päättyy kolmen viikon päästä ja tämä laukku on lahjani itselleni, hyvinhoidetusta lapsesta ;)

Clutch tulee täydentämään Dior-vahvistustani, jota on tähän asti hoitanut vain yksi sininen huivi. Myöskin Huuto.netistä.

 

Oletko itse tehnyt löytöjä viimeaikoina?

Kommentit

Caelia
Caelia's

No joo, löytöjä ja löytöjä. Olen mieleltäni ikuinen kukkaislapsi, joten bongailen ebayn vintage-osastolta 60- ja 70-luvun taitteen hippitunikoita ja mekkoja. Löysinkin kuvan ja kuvauksen perusteella ihanan mekon, joka kotiutuessaan ei ollutkaan enää niin ihana. Muistan kyllä, että tekstissä luki värinä yellow, mutta koska se näytti kuvassa niin vaalealta ajattelin että se on lähempänä luonnonvalkoista kuin keltaista. Ja ehkä ne omat mitatkin synnytyksen jälkeen heitti vähän häränpyllyä, mutta mekko on kyllä auttamatta liian suuri :)

Yleensä kyllä ebay- ja huutislöytöni ovat olleet ihan nappiostoksia.

Caelia
Caelia's

Ja piti vielä sanoa että tuo laukku on ihana!

Mindeka
Ma-material Girl

Mä oon kanssa monesti unohtunut sinne ebayn vintage-osastolle, mekkoja selailemaan :) Mulla on ollut jo monta vuotta hakusessa sellainen tummansininen paitamekko, jossa olis hameosa vekitetty tai sitten vaan puolikellotettu. Löysin eilen sellasen Valtterin kirppikseltä, mutta koko oli jotain 32-34. Ei siis ihan mun kokoinen! Etsinnät jatkukoon.

Laukusta vielä, että olen himoinnut tätä mallia jo kauan, mutta ne on ollut  todella harvinaisia löytää myynnistä ja siksi hinta on pompsahtanut usein kipurajan yli. En muista, mihin viimeksi jätin huudot, mutta veikkaan, että maksoin tästä nyt paljon enenmmän kuin mihin viimeksi olin valmis.. Nyt siis todella halusin sen.

Ah.

Kommentoi