Huutokauppahulluutta

Ajoittain suorastaan pimahdan nettihuutokaupan tarjonnasta ja keksin mitä oudoimpia tarpeita. Joskus sieltä tulee vastaan kuitenkin näitä päivän pelastavia, ihania helmiä, joista entinen omistaja tahtoo jostain käsittämättömästä syystä luopua:

1a5cfe454affc73c2eb2716b80004-orig.jpg

Kovan kaksintaistelun jälkeen, voin julistaa itseni onnelliseksi voittajaksi. Huh!

Äitiyslomani päättyy kolmen viikon päästä ja tämä laukku on lahjani itselleni, hyvinhoidetusta lapsesta 😉

Clutch tulee täydentämään Dior-vahvistustani, jota on tähän asti hoitanut vain yksi sininen huivi. Myöskin Huuto.netistä.

 

Oletko itse tehnyt löytöjä viimeaikoina?

Kommentit (3)
  1. Mä oon kanssa monesti unohtunut sinne ebayn vintage-osastolle, mekkoja selailemaan 🙂 Mulla on ollut jo monta vuotta hakusessa sellainen tummansininen paitamekko, jossa olis hameosa vekitetty tai sitten vaan puolikellotettu. Löysin eilen sellasen Valtterin kirppikseltä, mutta koko oli jotain 32-34. Ei siis ihan mun kokoinen! Etsinnät jatkukoon.

    Laukusta vielä, että olen himoinnut tätä mallia jo kauan, mutta ne on ollut  todella harvinaisia löytää myynnistä ja siksi hinta on pompsahtanut usein kipurajan yli. En muista, mihin viimeksi jätin huudot, mutta veikkaan, että maksoin tästä nyt paljon enenmmän kuin mihin viimeksi olin valmis.. Nyt siis todella halusin sen.

    Ah.

  2. Ja piti vielä sanoa että tuo laukku on ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *