I did some sale shopping too

20140117_172042.JPG

 

Olen ollut tarkoituksenmukaisesti kiertelemättä alennusmyyntejä, sillä ihan oikeasti en tarvitse mitään. En oikeastaan ole ikinä varmaankaan tarvinnut mitään, sillä olen aina ostanut mieluisan vaatteen tai jalkaani sopivat kauniit kengät, kun olen sellaisiin törmännyt alennusmyynneissä, eikä näin ollen varsinaisia tarpeita pääse syntymäänkään.

Tyylini on ollut arviolta kahdeksan vuotta samanlainen, lukuunottamatta raskaus- ja vauva-aikaa, kun vartalo oli tuplasti tämän kokoinen. Silloin tyylini oli pelkästään mukava ja oikeastaan juuri sen mukainen, mikä vaan päälleni mahtui. En tuntenut itseäni omaksi itsekseni, joten pukeutuminen ei ollut nautinnollista. Kun pääsin takaisin mittoihini, alkoi tyyli taas kiinnostaa. Alkoi vaatekaapin suursiivous, jonka aikana kaikki väärän kokoiset ja  melkein-hyvät lähtivät kiertoon. Paino oli palannut samaan kuin ennen raskautta, mutta muotoja ei ollut jäljellä enää entisenkään verran, jonka takia jouduin luopumaan lähes kaikista alaosistani ja varsinkin housuista.

Kaappien uudelleentäyttämiseen sain apua kavereiltani. Kävin sovittelemassa heidän kirppiskasojaan ja löysin sitä kautta oikeastaan kaiken tarpeellisen -Ja kaiken kukkuraksi, pilkkahintaan. Sittemmin olen ollut vaatekaappini sisältöön erittäin tyytyväinen.

 

!! Suosittelen aina ensin kysymään, onko suht samankokoisilla kavereilla mitään ylimääräistä, koska niistä saattaa löytää todellisia aarteita. Toinen näistä em. ystävistäni on minua (ainakin) kymmenen senttiä pidempi, mutta siltikin juuri häneltä löysin kaksi kassillista täysin sopivia vaatteita. Aina kannattaa sovittaa, vaikka kokomerkintä tai malli mietityttäisi. Ja sama pätee myös toisinpäin. Olen pitänyt jo useat kaverikirppikset, hyvällä menestyksellä.

 

20140117_170902.JPG

 

 

Parin päivän sisällä tein kuitenkin niin erinomaisia alelöytöjä (luppoaika ennen töitä…), etten voinut mitenkään ajatella vain järjellä. Sydän sanoi: Osta ne ja Järki sanoi: Et tarvitse niitä. Pieni neuvottelu kummankin osapuolen kanssa ja uuden kodin saivat Saint Tropez -poolo ja leopardineule, Designers Remix -kimalleverkkarit sekä H&M:n hillitön pörrö-mukalammas-liivi. Kolme ensimmäistä maksoin Kampin stailauspäivästä palkkioksi saamallani lahjakortin jämällä, joten ainoat eurot menivät liiviin: 20€.

En aio näistä mitään huonoa omatuntoa potea, sillä tiedän, että ne tulevat oikeasti käyttöön. Mutta siltikin huomaan vähän edelleen miettiväni ostoksia. Lähinnä niiden kestävyyttä ja sitä kautta ekologisuutta. -Mutta: Aikahan sen näyttää, että miten niiden kanssa käy.

Housut ovat päällä nyt toista päivää putkeen, eikä polvipusseja tai nyppyjä näy missään. Ne taisivat siis olla nappiostos. Toivottavasti.

 

20140115_105140.JPG

20140117_090851.JPG

 

 

Oletko sinä tehnyt hyviä (tai huonoja) alennusostoksia?

 

 

 

Translation: These are my seasonal sale shoppings, although I didn’t actually need anything. 

 

Kommentit (4)
  1. Ooh, tykkään kaikista löydöistäsi!

    Minä olin tänä vuonna hyvin maltillinen aleshoppailija, Zarasta tein yhden ostoksen ja Net-a-porterilta toisen.

  2. toi H&M:n lammasliivi (hih) on niin ihana! Itse kyllä ehkä vaihtaisin ton vyön ruskeeks, koska joteni se naru näyttää omiin silmiin… Noh, narulta. Mutta kiva silti ja varmasti lämpönen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *