Ideakoru on ihana koru

Ma-material Girl

Milttonin pressipäivillä tutustuin naiseen, joka ihastui mukanani olleeseen pikku-Gabrieliin. Aloimme juttelemaan ja siinä sivussa katseeni alkoi harhailemaan hänen koruissaan, joita hän oli tapahtumaan tuonut näytille. Nainen oli Maarit Naakka ja hänen yrityksensä on Ideakoru.

Juttelimme siinä niitä näitä, elämästä, lapsista, tulevasta äitienpäivästä, koruista ja blogeista. Vaikka ikäeroa oli parikymmentä vuotta, löysimme yhteisen sävelen helposti. Siinä samassa päätin, että hänestä haluan kertoa kaikille!

Yritys toimivalla tuotteella on tietenkin yksi asia, mutta jos taustalla vaikuttaa noin miellyttävä ja hyväsydäminen nainen, niin menestystä ei pitäisi estää enää mikään, vai mitä?

Ja odotakaahan, kun kuulette vielä näiden korujen tarinan.

 

"Ensin oli hopealaatta, johon oli hakattu lause:

Memento vivere -Muista elää!

Tästä Goethen lauseesta Ideakoruni tie alkoi. Hopealaatat ovat edelleenkin tärkeitä tuotannossani. Paljon muitakin korumalleja on tullut mukaan ja asiakkaiden omat tärkeäksi kokemat lauseet on ikuistettu yksilöllisiin koruihin."

 

Esimerkiksi tähän rannekoruun mahtuisi enemmänkin kuin yksi lause. Kenties katkelma jostain tärkeästä runosta tai laulusta tai vaikka elämänohje.

Korut tulevat siis blancoina. Asiakas päättää niiden tulevan tekstin. Ajatelkaapas vaikka korua, jossa lukee esimerkiksi pelkästään: "Äiti".

Eilen illalla sain päähäni idean, jonka haluan toteuttaa:

Tämä koru (alla)  ja sen eri puolille (4 kaiverruspintaa) kaiverrettuna puolisoni nimi, poikani nimi ja oma nimeni. Yksi puoli jätetään tyhjäksi kenties joskus perhettämme täydentävälle, toiselle lapselle, who knows? Mitä tykkäät?

Kiinnostuitko?

Ideakorun kotisivuille tästä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika kiva idea tuo nimikoru :)

Mindeka
Ma-material Girl

Eikö vaan!

Mietin sitä eilisestä lähtien taukoamatta ja tänään laitoin meiliä, että meitsi tilaa sellaisen, Kiitos.

Kommentoi