Ihana uusi kynsilakka

Ma-material Girl

Olen yllättynyt positiivisesti! Kiireessä henkkamaukan hyllystä napattu, oranssinpunainen kynsilakka, on osittautunut korvaamattomaksi! Se on peittävä jo yhdellä kerroksella ja,  mikä parasta,se on korjattavissa parin päivän päästä yhdellä uudella kerroksella, kun tämä kotiäiti on jynssännyt tiskejä, pyykkejä tai piirustuksia pöydästä ja kynnenkärjet ovat kuluneet naturelleiksi.

En yleensä ole innokas kynsien lakkaaja. Inhoan kynsilakanpoistamista, jonka takia suosin yleensä nuden eri sävyjä (kuluminen ei näy niin selvästi), mutta nyt on tapahtunut muutos. Raikas ja pirskahteleva oranssi saa koko olemuksen näyttämään huolitellulta, joten veikkaan, että tästä alle viiden euron sijoituksesta, tulee kesän tärkein asusteeni!

 

Oletko käyttänyt H&M:n kynsilakkoja? Tykkäsitkö?

Tai oletko yllättynyt viime aikoina positiivisesti jonkin muun tuotteen kanssa?

Nyt saa mainostaa ja kehua. Annetaan kerrankin hyvää palautetta asioista, sitä kun harvemmin kuulee!

Jee!

Kommentit

Marjia

 

No nyt kun kerran kysyit... Mikään ei virkistä aamuisin (kahden tunnin yöunien jälkeen) paremmin kuin Lushin Teepuu kasvovesi! Ja mainosalusekin on melko sopiva: "Puhdistava teepuu- ja greippikasvovesi teini-ihon hoitoon (ja tietysti ihotyypeille, jotka eivät halua kasvaa aikuiseksi ja käyttäytyä kunnolla)." Eli tällaiselle ikiteinifinninaamalle, joka kärsii kroonisesta unenpuutteesta, aivan mahtava löytö on ollut tämä. 

Mindeka
Ma-material Girl

Nyt muuten aloitit kommentoinnin Marjia täydellisesti! Koska täällä on myös naama, joka ei tahdo kasvaa aikuiseksi, niin tuo mainitsemasi  Lushin kasvovesi on kokeilemisen arvoinen. Kiitti vinkistä!

Uskaltakohan sitä käyttää aamuin illoin, kun on pintakuiva iho? Teepuuöljyhän saattaa kuivattaa ihoa, jos muistelen oikein?

Shoppailija (Ei varmistettu)

Henkkamaukan irtopakatut naamiot on tosi jees! Ne maksaa about 2€/kpl ja niitä on montaa erilaista. Ne ansaitsee mun mielestä kehun myös.

Marjia

Mä käytän tuota kasvovettä vain aamuisin ja iltaisin jotain superkosteuttavaa ja rauhoittavaa. Aqualan-L toimii mulla usein kosteusvoiteena kasvoillekin, se on tarpeeksi kosteuttava, muttei liian rasvainen. Teepuuöljy (esim. Frantsilan) voisi toimia illalla ja sitä voi käyttää näppyihin täsmähoitona, jolloin se ei  kuivata tervettä ihoa. En ole kyl mikään ekspertti näissä asioissa, mutta pintakuivana finninaamana on tullut kokeiltua kaikenlaista :) 

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Henkkamaukan kynsilakat on koettu täälläkin ihan huipuiksi hinta/laatusuhteeltaan. Päälle vielä päällyslakkaa niin kestää pari ekstrapäivää kynsissä. Värivalikoima on kyllä osunut just nappiin ja tosi freesi myös tuo Lindalicious :) Kukakohan muuten noita nimiä keksii? 

LTL-Anna
Loving These Looks

Tykkään niistä, ihan yhtä hyviä kun Chanel etc. Mulla on lähes samaa sävyä oleva mutta eri nimen omaava Chica Boom Boom yksi omista lemppareista :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kukahan noita nimiä nimenomaan keksii? ;)

Chica Boom Boom kuulostaa myös melko Lindalicioukselle.

 

Kommentoi