Ihastus epäimarteleviin farkkuihin

Myönnän. Ensin en innostunut tästä lainkaan, mutta nyt vastaavat ovat jalassa.Kyse on siis nilkapituisista boot cut-  farkuista. Kyllä. Luit aivan oikein.

Tässä on varmastikin kyseessä taas jokin ohimenevä muodin oikku -Vai onko? Ensi-idea syttyi puolisen vuotta sitten, Filippa K:n kesämallistosta, mutta tyrmäsin sen tuolloin liian ysärinä (Kuvassa olevasta Angie-farkusta puuttuu takataskutkin!). Sitten idea jäi ilmeisesti salakavalasti muhimaan pääkoppaani, sillä nyt (kiitos sateisen aamupäivän) jalassani ovat itse lyhennetyt vastavat. Huoh. Ja jee!

1-13-149971.jpg

Kuva lainattu Filippa K:n sivuilta.

 

 

Liekö sattumaa, että aika oli kypsä näille juuri tänään, kun taivas itkee ja sää viileni?

Puolustelen kokeiluani sillä, että ”eihän nää nyt eroa niin hirveästi käärityistä  nilkkamittaisista farkuista”,  joita olen käyttänyt jo reilusti yli vuoden. Mutta eroaa kuitenkin juuri sen merkittävän verran. Kääriminen on niin boring ja pliisua 😉

Mitäs sanot? Hullua vai neroa?

Näen jo silmissäni nämä yhdistettynä Whyredin korkonilkureihin ja jättiponchoon. Aaah. On kai jo sallittua haaveilla syksystä..?

 

Kiitos kuuluu muuten ystävälleni M:lle, joka lahjoitti nämä supermukavat äitiysfarkut minulle muutama vko sitten. -Nips naps- ja nyt ne ovat lyhyet. 

Kommentit (2)
  1. Jep. Oota vaan kun vähän aikaa maiskuttelet noita farkkuja……

    Ne nilkkurit  <3 on huomattavasti helpommin muidenkin mieleen, heh heh. 

  2. Anna Karhunen
    12.7.2011, 10:31

    Mulle tulee noista farkuista kyllä tosi vahva retroviba :D, mutta korkonilkkurit, jotka linkitit – nam!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *