Inhottavat, ikävät rokotteet, Part 2

Kerroinkin tuossa, kuinka saimme torstaina 3kk-neuvolassa ensimmäiset rokotteet… Kaikki varoittelivat, että lapsi saattaa niistä sairastua, mutta luulin meidän selvinneen vain huonosti nukutulla yöllä:

To-pe välinen yö:

20.00 Nukkumaan

23.00 Herää itkien, syöttö

01.30 Herää itkien, syöttö

03.30 Herää itkien, vaikea saada rauhoittumaan, syöttö

04.30 Herää itkien, ei syö, ei rauhoitu ennen kuin klo 06.00 Syöttö

07.30 Herätys

Samaa parin tunnin juupas-eipäs- (syönpäs-enpäs, nukunpas-enpäs) menoa jatkui koko perjantain, mutta yöunille päästiin ihan normaaliin aikaan. Vatsaa selkeästi väänsi ja kipristi.

Lauantai menikin sitten mummilassa, kunnes neljän tunnin nukutus-ruokailu-yritysten jälkeen luovutimme ja lähdimme kotiin. Kotona itku ja vatsanpurut vain voimistuivat ja herättivät 0,5h unien jälkeen, kerta toisensa jälkeen. Lohduton itku järsii ja nakertaa vanhemman sisuskaluja pahemman kerran, joten taisi siinä rytäkässä pari ärräpäätäkin tulla heitetyksi. (Olen onneksi saanut uskoteltua jo itselleni, ettei huolestuneena lyhyt pinna tee minusta yhtään huonompaa äitiä.)

Oli tarkoituksena piipahtaa vauvan nukahtamisen jälkeen kaverin synttäreillä, mutta se nyt sai jäädä. Onneksi kaveri ymmärsi huolemme ja toivotti nopeaa parantumista G:lle. Kiitos ymmärryksestä ja hyvää Halloween-synttäriä Kalle!

Nyt lähetimme isin apteekkin hakemaan jotain mahanpuruihin ja meille isommille hodarityyppistä iltapalaa, jos/kun poika saadaan nukkumaan….

Horroria Halloween-viikonloppua kaikille ja pikaista parantumista G:lle,

Toivottaa huolestuneet äiti ja isi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *