Instagramissa enemmän sisältöä kuin blogissa

Ma-material Girl

 

Blogin kanssa ollaan nyt siinä tilanteessa, että kun aika ei riitä aivan kaikkeen, niin jostain pitää karsia. Ja nyt hetkellisesti se karsiminen on kohdistunut tänne blogiin -Pahoittelut siitä.

 

Koska kamera kulkee edelleenkin kaikkialla mukana, on Instagramin päivitystiheys pysynyt kiireistä huolimatta samana. -Se on vaan niin nopeaa ja helppoa!

En siis todellakaan ole lopettamassa bloggausta -Ainakaan vielä- joten jos hidas päivitystiheys harmistuttaa, suosittelen klikkaamaan Instagramiin ja seuraamaan minua siellä. Sieltä näet uusimmat kuulumiset reaaliajassa, ja mainitsinko jo: Nopeasti.

Uuteen työhön vaihtaessa on kiire aivan normaalia, joten toivon teiltä hieman ymmärrystä. Blogi palaa kyllä siihen 3-5 päivitystä viikossa- aikatauluun varmasti piankin, joten älkää murehtiko. Nyt vaan pitää sopeutua ja totuttautua uuteen arkeen, johon kuuluu kaksi kokoaikaista työtä, yksi tarhalainen, kaksi harrastusta, yksi koulu, kotityöt, sosiaalinen elämä (somen ulkopuolella!), perheaika ja lepäily.

Joten, tämän apinan myötä (jonka poseeraus tuo mieleen oman asukuvani), toivotan teidät tervetulleeksi Instagramiin seurailemaan, jos blogi päivittyy mielestäsi liian harvoin, tai ihan muutenkin vaan :)

 

 

Translation: Do you already follow me at Instagram?

 

Kommentit

Silkkitassu

Itsellä vähän sama vika. Ei vaan ole aikaa jäsennellä nättiä tekstiä kuvien kera, joten tyydyn instagrammin kuviin ja lyhyeen kuvaukseen. 

Mindeka
Ma-material Girl

No niinpä!

Mindeka
Ma-material Girl

No, niinpä. Siksi ihmettelinkin, miten muiden blogit silti päivittyvät tasaisesti ja omani ei :D

Nina Enroth

Sama. Hirveesti kaikkia tekemisiä sulla! Tsemii hei.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti!

Saman ongelman takia, on muiden blogitkin jäänyt vähemmälle seuraamiselle, ja sekös vasta tuskastuttaakin!

Miten teillä menee beben kanssa?

Nina Enroth

Juu, blogien seuraaminen ihan surkeassa tilanteessa myös! Apua. Ehkä tää tästä joskus tasaantuu. Beben kanssa mukavasti, noin yleiskatsauksena :) Herra tekee nyt hampaita, niin ehkä niistä tai helteestä tai mistälie johtuen on tässä pari raivaripäivää takana. Hän on yleensä niin lunki, että mä olen nyt ihan ihmeissäni. Phuuh.

MinEna
Kasvukäyrillä

Tsemppiä! <3 Voin kokemuksesta sanoa (parinkuukauden blogi tauon pitäneenä kun töihin paluu koitti), että se tasaantuu. Osittain :D Ja sitten tulee näitä päiviä: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/paiva-pulkassa?viewpoint=399#comment-514907 

Mutta rankkaa oli alku, huh. Ja sulla on vielä se koulukin!

Mindeka
Ma-material Girl

Haha, kävin kommentoimassa sullekin, koska tajusin äsken, ettei me olla imuroitu kahteen viikkoon lainkaan :D

Ja koulun päälle on vielä talo- ja vuokralaistoimikunta...

Kommentoi