Instagramissa enemmän sisältöä kuin blogissa

20140410_225515.JPG

 

Blogin kanssa ollaan nyt siinä tilanteessa, että kun aika ei riitä aivan kaikkeen, niin jostain pitää karsia. Ja nyt hetkellisesti se karsiminen on kohdistunut tänne blogiin -Pahoittelut siitä.

 

20140413_120637.JPG

Koska kamera kulkee edelleenkin kaikkialla mukana, on Instagramin päivitystiheys pysynyt kiireistä huolimatta samana. -Se on vaan niin nopeaa ja helppoa!

20140416_185530.JPG

En siis todellakaan ole lopettamassa bloggausta -Ainakaan vielä- joten jos hidas päivitystiheys harmistuttaa, suosittelen klikkaamaan Instagramiin ja seuraamaan minua siellä. Sieltä näet uusimmat kuulumiset reaaliajassa, ja mainitsinko jo: Nopeasti.

20140419_112214.JPG

Uuteen työhön vaihtaessa on kiire aivan normaalia, joten toivon teiltä hieman ymmärrystä. Blogi palaa kyllä siihen 3-5 päivitystä viikossa- aikatauluun varmasti piankin, joten älkää murehtiko. Nyt vaan pitää sopeutua ja totuttautua uuteen arkeen, johon kuuluu kaksi kokoaikaista työtä, yksi tarhalainen, kaksi harrastusta, yksi koulu, kotityöt, sosiaalinen elämä (somen ulkopuolella!), perheaika ja lepäily.

20140419_123444.JPG

Joten, tämän apinan myötä (jonka poseeraus tuo mieleen oman asukuvani), toivotan teidät tervetulleeksi Instagramiin seurailemaan, jos blogi päivittyy mielestäsi liian harvoin, tai ihan muutenkin vaan 🙂

 

 

Translation: Do you already follow me at Instagram?

 

Kommentit (8)
  1. No, niinpä. Siksi ihmettelinkin, miten muiden blogit silti päivittyvät tasaisesti ja omani ei 😀

  2. Tsemppiä! <3 Voin kokemuksesta sanoa (parinkuukauden blogi tauon pitäneenä kun töihin paluu koitti), että se tasaantuu. Osittain 😀 Ja sitten tulee näitä päiviä: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/paiva-pulkassa?viewpoint=399#comment-514907&nbsp;

    Mutta rankkaa oli alku, huh. Ja sulla on vielä se koulukin!

    1. Haha, kävin kommentoimassa sullekin, koska tajusin äsken, ettei me olla imuroitu kahteen viikkoon lainkaan 😀

      Ja koulun päälle on vielä talo- ja vuokralaistoimikunta…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *