Itsensä ylittäminen ja juoksuun hurahtaminen

Ma-material Girl

Kympin joukko- blogissa, fiilistellään eilistä Naisten kymppiä ja sitä, kuinka hyvin juoksu eilen rullasi ja miten paljon voimaa voikaan saada, kun juoksee kavereiden kanssa. Ihmeissään olin minäkin. Olimme juosseet kaksi varjokymppiä, joten odottelimme ajaksi noin 01:10-01:15 minuuttia. Yllätys olikin melkoinen, kun jalat nousivat kevyesti, eikä viimeisen kilometrin pituinen hullu spurtti, tuntunut vievän henkeä. Joskus juoksu vaan kulkee!

Maaliviivan ylittäessämme, esimiehemme kannustaessa (Kiitos!), saimme parhaan tuloksemme 01:02. Wau. Tällä hymyllä kelpaa nyt olla ja jatkaa treeniä. (Luonnollisestikin, seuraavaksi kymppi on mentävä alle tunnin ;) 

Juoksuun lähdössä

 

Kiitos mahtavasta seurastanne,koko Lily- tiimi ja jatketaan taas pian harjoituksia :)

Juoksuni ei todellakaan pääty tähän. Seuraava etappi voisi olla elokuinen Midnight run ja (kuulostaa tässä vaiheessa vielä AIVAN hullulta, mutta) ensi keväänä puolimaratoni, Helsinki city Run!

**

Pitäähän niitä tavoitteita olla ;)

 

 

P.S. Nike Freet on vaa edelleenkin parhaat juoksukengät, joilla olen ikinä juossut. Takana tältä keväältä, yli yhdeksänkymmentä yhteistä kilometriä (varmaan enemmän kuin olen ikinä juossut/ vuosi?) !

 

 

 

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Ihan mahtava suoritus, hyvä te! Lilyn naiset rokkaa!

Mindeka
Ma-material Girl

Todellakin! Eikä pelkästään juoksussa ;)

Kommentoi