Jätkälle kesävaatetta kirppikseltä

Vaikka poika kasvaakin miinuskäyrillä (isi ja äiti on aika minityyppejä myös), niin nyt tuntuu, että jonkin asteinen pituuskasvupyrähdys on saavutettu. Myöskään kaapissa ei ole ollut leikkipuistoon soveltuvaa kesävaatteita, joten kurvasimme rattaat Kumpulaan ja Vekarakirppikselle. Täysi kassillinen löytyi vaatetta ja rahaa meni 46€. Aika hienoa, eikö?! Kaikkein isoimman osuuden loppusummasta vei Converset, jotka maksoivat 15€. Meillä ei kuitenkaan ollut ohuempia tennareita/ tossuja lainkaan, joten tarpeeseen tuli. Tässä kaikki ostokset:

IMG_6559.JPG

IMG_6560.JPG

Kahdet kesäkengät, kesähattu, kolme hihatonta ja kolme T-paitaa

IMG_6562.JPG

Addun college-asu. Pitäähän futarin pojalla nyt jotain sporttisempaakin olla 😉

IMG_6563.JPG

IMG_6564.JPG

Conssit

 

IMG_6566.JPG

Äiti innostui jo suunnittelemaan asujakin…

IMG_6567.JPG

Suosikkini: Cheap mondayn teeppari, mustat luruviskoosiset haaremihousut ja ne Converset

IMG_6568.JPG

Farkkulegginsit ja viskoosinen kesäpipo

IMG_6561.JPG

Kaikki housut ja yksi yökkärikin

IMG_6569.JPG

IMG_6570.JPG

Vähän kliseinen tuo printtipaita, mutta kun oli niin ohutta, ihanaa puuvilla (ja seli seli seli)… Trikoovuoriset ”farkku”housut on toimivat hiekkikselle.

IMG_6571.JPG

Näissä housuissa on ohut trikoovuori, jonka ansiosta ne ostettiinkin. Mielestäni tuollaiset housut eivät voi olla mukavat, jos taskuja ja tikkauksia on joka paikassa hiertämässä lasta. Eikä ne nyt erityisen ihanat ulkonäöltään ole (ensimmäiset tämän tyyliset, jotka ostan!), mutta toimivat. 

IMG_6572.JPG

Adidaksen puku näyttää kuvassa kovin kärsineeltä, muttei livenä sitä ole. Tai siis ainakaan näin kulahtanut.

 

Mitä mieltä olet?

Kaikki vaatteet siis alle kolmella kympillä, koska kengät olivat yhteensä 18€. Melkoinen löytöpäivä, sanon minä!

 

Ja ostettiin me muutama iso kuormuri-traktori-rekka-kauha(mitä näitä nyt on)-autokin, joita voidaan sitten viedä mummolaan (ja jättääkin sinne) ulkoleluiksi. (Ja samalla saa taas syyn laittaa vanhoja leluja kiertoon.)

Oma kirppispöytä on varattuna kesäkuun 9. pvä alkaen, eli jos joku tarvitsee 74cm-80cm vaatteita ja pikku-poikien leluja, niin sieltä Vekarakirppikseltä niitä sitten löytyy. Nyt pesukone pyörimään ja kahvi tippumaan. (Poika simahtikin jo rattaisiin, joten äidin oma aika alkakoon.)

 

Hyvää viikonloppua kaikille ja huomenna Naisten kymppeilemään!!!! Pitäkää peukkuja koko Lilyn juoksuporukalle 🙂

 

Kommentit (2)
  1. Toi hinnoittelu on ikuinen ongelma, varsinkin lasten kirppisvaatteissa. Niitä kun tuntuu hinnoitteltavan sen oman kiintymyyden mukaisesti, eikä suinkaan sen nykyisen arvon mukaan…

    Tänne vaan penkomaan! Kyllä varmaan jotain löydätte Sipulille 🙂

  2. Ihanat Converset!! Mä olen yrittänyt etsiä sellasia Sipulille (ja värillä ei todellakaan ole väliä!), mutta vähän suolasta maksaa 40 euroa käytetyistä kengistä joita käytetään rattaissa istuessa yksi kesä…. Tai 20 euroa jostain muista tennareista, jotka on maksaneet Prismassa ehkä 23,95…. Eli jatkan etsimistä.

    Säästätkö mulle pengottavaksi 74-koon vaatteita, varsinkin sinisiä ja värikkäitä :)) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *