Jouluvaloa, -kukkaa ja -mieltä!

Ma-material Girl

Kaunista ja valkoista Itsenäisyyspäivää!

Vaikka olenkin hieman laitellut jo viimeviikolla jouluvaloja ja muita pikkusomistuksia, niin näköjään se todellinen, rauhallinen, joulumieli tulee tuolta taivaalta, valkoisessa ja kiteisessä muodossa! Ihanaa!

Kynttilänjalat ovat Ukki-vainaani vanhat, Iittalan. Pöytäliina lapsuudenkodistani (koristi kaikkia juhlatilaisuuksia) ja Amaryllikset lähi-Alepasta 7,90€. Suosittelen.

P.S. Miksi nuo varret avautuu ja menee kiharalle?

 

 

Mietin tässä erilaisia tapoja koristaa kotia jouluun, kun tämä "Valot maljakossa/pöydällä " tuntuu jo vähän nähdyltä, eikä oikein istu mihinkään kohtaan pöytää/eri huonetta.

Ensin ne oli näin: Harsokankaaseen käärittynä maljakossa.

Sitten näin: Harsokankaaseen käärittynä pöydällä. Tämä on ihan kivan näköinen, mutta hankaloittaa aikalailla esim. Hesarin lukua...

Pitääkö minun vaan luovuttaa ja asetella ne sitten kuitenkin ihan vanhanaikaisesti ikkunaan...?

 

Help me, please!

 

Kommentit

PäiviR (Ei varmistettu)

Kaunista! :)
Näin kerran yhdessä kodissa lattialla isossa lyhdyssä valosarjan, olisko lyhty ollut metallia vai muovia, en tutkinut lähemmin. Se ei kamalasti eroa tuosta maljakosta, mutta oli kyllä tosi kaunis, eikä ollut tiellä pöydillä. Vaatii tietysti sopivan paikan myös, tuossa kodissa se oli eteisen aulassa portaiden alla, vanhahkon penkin vieressä. :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Päivi!

Meillä oli liikkeessä myös valosarja lyhdyssä, joka oli kaunis,  mutta joudun  kieltäytymään ostamasta sellaista kotiin. (Meillä on siis muutenkin kaappien tehotyhjennys käynnissä.) Meillä ei olisi edes portaikkoa, jonne sen sijoittaa kauniisti ;)

Sain viimeyönä idean (jotain hyötyä yösyötöistä): kiertää valosarjan johtoon ohutta metallilankaa, jolloin valosarjan saa muotoiltua ryhdikkääksi mytyksi ja tietty haluamaansa muotoon. Olisikohan se silloin kivempi maljakossakin? Voisi ajatella myös taiteilevansa ikkunalle jonkun figuurin!

PäiviR (Ei varmistettu)

Tuo ei ole tullut mieleenikään. Nyt tarttis sit lisää valosarjoja, ja metallilankaa.. :D Hyvä idea, taidan varastaa sen. Toteutus ehkä ensi vuonna. ;)

Kommentoi