Jumpsuit, haalari, Onepiece vai potkupuku?

Ma-material Girl

Rakkaalla lapsella on monta nimeä -Vai onko? Pitäisikö haalarit kieltää lailla vai suunnittelijat palkita mitä mahtavemmilla palkinnoilla?

Olen viihtynyt tässä Filippa K:n viskoosihaalarissa jo 4-5 kesää. Hoikkana, raskaana, laittautuneena, laiskana, korkokengillä ja ballerinoilla -Toimii aina. Eilen pakkauduimme autoon ja ajoimme lauleskellen äitini luokse viettämään lankalauantaita, saunoen ja rentoutuen.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun näkemyksen mukaan kyse on erilaisista vaatteista, joilla on eri käyttötarkoitukset. Joku pantterikuvioinen trikooasu menee jostain trendivaatteesta, kun taas onepiece on collegekankaasta tehty väljä oloasu.
Mua ei haittaa yhtään, et joku haukkuu aikuisten potkupuvuksi, olen pitkään miettinyt että miksei aikuisille ole tarjolla yhtä mukavia vaatteita kuin vauvoille. Vauvat keskittyy elämässään niihin tärkeimpiin asioihin: nukkumiseen, syömiseen ja rakastetuksi tulemiseen. Ei jaksaisi aina keinokuituisia tekstiilirimpsuja, joita pitää vaan käyttää sosiaalisesta ja kulttuurisesta painostuksesta johtuen, ja joissa tulee vielä talvisin kylmä, vaikka miten koittaa kerrostaa.
Kyllähän legginssejä sanotaan naisten kalsareiksi ja poikien lököttäviä farkkuja on aiemmin ihmeteltiin kovasti, että miksi pitää ostaa liian isoja vaatteita.

Kommentoi