Kahvikuppineuroosi

Ma-material Girl

Tartuin kerrankin Lilyn haasteeseen: kuvaa kahvikuppisi.

Nämä kaksi lempikuppiani kertovat minusta paljonkin.. Ainakin minut tuntevat varmastikin ajattelevat näin. Onko se sitten hyvä vai paha, sen saat itse päättää ;)

Filippa K for Rörstrand

 

Urban Outfitters: "Queen of fucking everything"

 

Molemmat kupit ovat valkoisia sisältä ja, vaikka laimennankin kahvia maidolla, alkoi niiden sisustat tummua jo uhkaavasti. Onneksi tiskikoneemme (hankinta parin kk:n takaa) palautti lempikuppieni sisäisen hehkun. Huoh.

Yritän juoda kahvini lämpimänä ja runsaalla maidolla, mutta usein poika tahtoo juuri silloin jakamattoman huomioni. Tuloksena: kylmää  maitokahvia. Määrällisesti juon kahvia aivan liikaa, mutta vähempi ei taas riittäisi pitämään tätä mammaa liikkeessä :)

 

Kommentit

Mari K.

Oh toi alempi on ihana!

Mindeka
Ma-material Girl

Ja kertoo kaiken oleellisen ;)

Asiasta kukkaruukkuun Mari K.: Kauanko E teki ekaa hammastaan? Meillä ollaan nyt pari viikkoa uikutettu, kuolattu ja purtu kaikkea mahdollista.. Tuleeko sieltä hammas vai onko tää vaan jotain muuta?

Mari K.

Tää on nyt kaikkea muuta kun lohdullinen tieto, mutta:

Nuo "ekat" hampaat on vieläkin tulematta. Siis ne, mitä se rupes 2,5kk tekee. Ne tuntuu ikenien läpi ja näkyykin, mutta ei vaan tuu läpi. :D Ja likka on sentään 7kk. :/ Mehän ollaan niitä raivottu ja hinkattu joka paikkaan, on kuolattu ja aristeltu jne. aina sillon tällön :D kuolaa nyt tulee koko ajan, ihan älyttömät määrät :D Meni usko kaiken maailman lääkäreihin, kun ne lässyttää edelleen (ja lässyttänyt sieltä 2,5kk saakka), että ihan just tulee läpi. Nii joo just. 

Sen sijaan läpi on tullut hammasta tuonne ylös taakse, niiden tulon kestosta ei ole mitään tietoa, kun ne vaan yks päivä oli sielä :D

Mindeka
Ma-material Girl

Joo kiitti. Oisit ees valehdellut! :D

Kommentoi