Kakat matolla ja muuta kivaa

Eilen oli sellainen päivä, kun kaikki menee pieleen. Olisi pitänyt jäädä peiton alle koko päiväksi, mutta kun herää siihen, että *kops* ja järkyttävään Yäääääääääh -huutoon: Gabriel putoaa sängystä alas, niin jokaisessa suonessa jyskyttävä adrenaliini, pelästys ja Huono äiti– fiilis pitävät hereillä varmaan vielä seuraavan viikonkin. Vähintään.

Hereillä siis ollaan.

Kun itku on saatu loppumaan ja tarkastettu, ettei vammoja tullut (naarmuja nenässä lukuunottamatta), niin laitan aamupuuron tulemaan liedelle. Otan pissavaipan pois ja jätän pojan tuulettelemaan vaippaihottumaansa siksi aikaa, että haen 3m päästä puhtaan vaipan. Takaisin saapuessani huomaan, että  kostoksi siitä, etten pystynyt suojelemaan häntä sängystä putoamiselta, hän on paukauttanut valkoiselle karvamatollemme liukumiinan (lue: kakan). Tähän puolisoni nauraisi: Mähän sanoin. Onneksi hän on töissä ja tietämätön tästä kaikesta.

Matto rullataan kylppäriin.

Täydellinen äiti -lukija onkin tässä vaiheessa jo huomannut, että ”Puurohan palaa nyt jo pohjaan siellä hellalla!”... Juuri niin kävikin seuraavaksi.

Gabriel sai siis normaalista poiketen viiliä aamupalaksi ja toipui tästä kaikesta, huomattavasti paremmin kuin äitinsä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *