Kehun kaveria

A. Sinivaara vieritti tämän kauniin kiven liikkeelle, tuossa edellisviikolla. Inspiroiduin asiasta välittömästi, mutta tänään vasta sain kunnon potkun kirjoittamiseen: Olemme valvoneet koko yön kipeän pojan kanssa, joten ymmärtänette, että Rosannan antamat kehut todella pelastivat päiväni. Ymmärsin siis perinpohjaisesti jutun merkityksen: Jos näin pienellä teolla, voit piristää toisen päivää, mikset tekisi sitä heti? Kiitos siis vielä kerran Rosanna! Pääsit yllättämään ja pelastamaan, samalla kertaa 😉

kehaisekaveria.png

Mä olen yrittänyt antaa kehuja aina lukemaani postaukseen, kun sellainen on mieleeni tullut. Rehellisesti ja aidosti. Siinä olisi paljon hyvää ja hienoa, jos tapa leviäisi hieman laajemmallekin yleisölle. -Vai mitä?

Tämän postauksen (puhtaasti ulkoiset, kuten idea oli) kehut menevät:

 

Vilma P. Kadehdittavan kaunis ja vieläpä mukava! Tapasimme lenkkipolulla ja Aussie Blog Awardseissa ja voin rehellisesti sanoa, että tässä tytössä kyllä on sekä ulkoinen että sisäinen kauneus kohdillaan.

 

Sara’s stripes Ihanan rento ja vaivattomalla tavalla kau-nis. Mäkin haluan skeitin!

 

Lilous crush- Hertta Se hymy! Ja ne hiukset! Mäkin haluan hiukset, jota voi pitää auki JA että ne näyttää juuri Hertan hiuksilta!

 

You feelin it- Petra Omaperäinen ja mielenkiintoinen tyylihaukka, jonka pukeutuminen ei ikinä mene metsään. Ja kyllä sillä vartalolla myös pukeekin päällensä, ihan mitä tahansa.

 

Rosanna (Tämä ei ole pakollinen vastakehu, vaan koska olin päättänyt tämän jo etukäteen, aion sen myös antaa:) Niin iloinen, kaunis ja tasapainoinen nainen. Ei ole olemassa varmaankaan selaista kuvaa, missä Rosanna ei hymyilisi.

 

Luru Ne silmät! Sielukas ja herkkä kokonaisuus.

 

Siinäpä ne, joita mietin ihan koko ajan. Jos mielesi tekee tarttua samaan kampanjaan, ole hyvä. En tiedä, oliko kuva A. Sinivaaran tekemä ja tähän kampanjaan tarkoitettu, mutta ainakin minä kopioin sen kehujen jatkeeksi 😉

 

 

Kommentit (5)
  1. Voi ihana sinä!!!! Kiitos tosi paljon, tulipa hyvä mieli. Itse olen ihaillut sitä kuinka kannat itsesi, kuinka ryhdikäs ja jäntevä olet ja myöskin niin mukava!!

    1. Hymy huulilla täälläkin, jo ties kuinka monetta päivää 🙂  takaisin-kiitos-ihana!

  2. Voi apua, SÄ OOT IHANA! Kiitos <3

    Mun on ollut tarkoitus myös toteuttaa tämä kehupostaus, toivottavasti pian ehdin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *