Kerro Pinterest -tilisi

Ma-material Girl

Olen Pinterest- addikti, myönnän. Kun Toimitus kyseli Lilyläisten Instagram- tilejä, niin sain idean, että jos kaikki ihanuudet kertoisivat tänne Pinterest- tilinsä, niin löytäisin kertaheitolla paljon uusia seurattavia. -Ja varmasti muutkin. Joten minä voin aloittaa: Hei, olen Mindeka, 31-vuotias muotialan sekatyöläinen, joka viettää parhaillaan hoitovapaata 2-v taperon kanssa. Minua inspiroi naisten ja miesten kestävä muoti, hyvinvointi, sisustus ja hyvä mieli. Ja on siellä joku vauvataaperojuttukin, tietty.

 

Löydät Pinterest -tilini täältä. Tervetuloa mukaan!

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

En tällä padilla pääse linkkaamaan, mutta mut löytää Ssusamuru -nickin takaa. Kai. Jos ei niin mein blogista löytyy suora linkki :D 

Mindeka
Ma-material Girl

Totta. Blogeistahan ne löytyisi varmaankin, mutta ajattelin tehdä tämän itselleni helpoksi ;) Heh heh. Kurkkaan sinunkin boardisi asap.

Kao Kao

Voi mä kanssa niin rakastan pinterestiä. Siitä tulee niin hyvä mieli, kun käy välillä vähän pinnailemassa nättejä kuvia :D

mun tili löytyy täältä

Mindeka
Ma-material Girl

Linkki ei toimi!!

Kao Kao

Voi ei, mitähän sain siihen väärin.. kokeile http://pinterest.com/karoliinakivi/ tai sitten vain löytää nimellä karoliinakivi ? 

Mindeka
Ma-material Girl

No nyt toimii! Kiitos!

Silkkitassu

Olen vasta aloittanut pinterestin käytön, joten hirveästi siellä ei vielä mitään ole, mutta linkkaan kuitenkin. Täältä löytyy.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos!

Klikkasin sinunkin seuraajaksi, niin näen uudetkin pinnauksesi :) 

phocahispida

Täältä löytyy "vähän" pinnauksia: http://pinterest.com/phocahispida/

Kommentoi