Kesämisun festarikassiin ja kotiäidin vaippalaukkuun

Voin kuvitella, kuinka tätä tullaan mainostamaan ”Kiireisen kesämisun festari-illan pelastajana”, mutta tarve löytyy myös (ah, niin mediaseksikkäältä) kotiäidiltä: Otit aamulla pikasuihkun, kenties meikkasitkin vähän, ja vauvan päiväunien aikaan olisi aikaa vaikka jopa säärikarvojen ajeluun, mutta uusi suihku (siis se vaiva!) ei houkuta. No, RFSU on keksinyt ratkaisun myös niille, jotka eivät enää jaksa sheivata lavuaarissa (kyllä, olen tehnyt myös niin):

 

”Palkitusta RFSU:n Private Area -tuotesarjasta löytyy apu moneen sheivausongelmaan sekä intiimialueen kunnossapitotilanteeseen. Nyt tuoteperheeseen lanseerataan uutuustuote Quick Fix, joka nimensä mukaisesti on kiireisen pelastus. Quick Fix on sheivaustuote, jonka kanssa ei tarvitse käyttää vettä. Tuote soveltuu käytettäväksi koko vartalolle, myös intiimialueille. — Tuote on erinomainen ratkaisu yllättäviin tilanteisiin, jolloin ihokarvoista pitää päästä eroon nopeasti ja helposti. Tuotetta ei huuhdella laisinkaan pois. Sen sisältämät ainesosat jättävät ihon pehmeän sileäksi ihokarvojen poiston jälkeen. Sheivaukseen tarvitaan ainoastaan höylä.”

  Taannoinen vierailu Milttonin showroomilla poiki tällaisen näytteen. Ehkäpä siellä osasivat aavistaa maman hektisen elämän? Anyway,  Nyt sitä kokeiltuani olen oikeasti sen toimivuuden kannalla (Ei, en ole myynyt sieluani vain uusien ilmaisnäytteiden toivossa, älä huoli), sillä itselläni tuntuu aina olevan vain noita tilanteita, joissa karvoista pitäisi päästä än-yy-tee-nyt eroon, eikä vasta ehkä  illalla suihkussa. Ja kesällä tilanteet varmaankin vaan tuplaantuvat. Oma ihoni on atopiaan taipuvainen, joten lupaan palata asiaan, mikäli sääreni ärtyvät useamman käyttökerran jäljiltä! Ihan sporassa en lähtis tätä kuitenkaan tekemään, vaikka toisaalta, onhan se meikkaaminenkin ihan normaali näky jo kaikkialla…. 

Miltä kuulostaa? Hullujen horinaa vai viisaiden viserrystä?

  Tiedote kertoo, että tuote saapuu kauppoihin keväthelteiden myötä eli huhtikuussa.

Kommentit (1)
  1. Pari kuukautta tuotetta tetailleena, voin suositella sitä erityisesti kainaloiden herkälle iholle, joka meinaa itselläni ainakin hajota jokaisen sheivauksen yhteydessä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *