Kesävarpaat, mulle kiitos!

Monta kesää olen niistä haaveillut ja vähintään yhtä monta kesää olen sellaisia kadulla nähdessäni kadehtinut. NYT oli minun vuoroni. Kotipedikyyriä vaikeuttava maha antoi viimeisen (kin) syyn hankkia  kauniit kesävarpaat.

Omat kynnet on muotoiltu viilalla ja kärki värjätty valkoiseksi. Päälle levitetään kova geeli, joka varmistaa kestävän lopputuloksen.

Lupaus: Kolme kuukautta kestävät, kauniit ja raikkaat kesäkynnet varpaissa. Ei huoltoja, ei lakkauksia, nothing!

Tulos: Selviää kolmen kuukauden päästä. Stay tuned!

Oma kauneushoitolani on Kalliossa sijaitseva Hehku, jossa käyn myös kuukausittain geelaamassa omat (sormen)kynteni. Sormenkynnet siis kasvavat nopeammin, joten niiden huoltoväli on lyhyempi (n.3-5vkoa) kuin varpaissa. Jos haluaisin jatkaa varpaiden geelausta, huoltoväli on arviolta kolme kuukautta. Molempia kynsiä voi kotihuoltaa viilaamalla lyhyemmäksi/ muotoilemalla ja halutessaan lakkaamalla. Pitää vain muistaa käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta!

Molemmat kynnet saa poistatettua kauneudenhoitolassaan tai antamalla niiden kasvaa pois. Geeliä saa viilattua ohuemmaksi, jolloin se kasvaa lähes huomaamattomasti pois. Siinä ei ole tippiä (=tekokynsiosaa), joten se ei tule repeämään ikinä pois. Olen koukussa.

 

kuva0411.jpg

Kuvassa uudet varpaankynnet ja kotipedikyyriä vaikeuttava maha.

 

Hinnat Hehkussa:

Ranskalainen manikyyri geelillä 59€

Ranskalainen pedikyyri geelillä 72€

Kommentit (2)
 1. Käsittämättömän hyvin, voin suositella täysin vilpittömästi!

  Mä muistaakseni joskus syyskuun lopulla leikkasin ne pois. Mulla kasvaa aika nopeasti myös varpaiden kynnet, joten toisilla saattaa kestää vieläkin kauemmin. Ukkovarpaisiin jätin ne ihan alkutalveen asti, koska niissä oli kasvuvaraa enemmän. Näytti silleenkin kivalta.

  Kannattaa siis

  a) laittaa lyhyisiin kynsiin ja

  b) ottaa leveämpi tuo valkoinen osa, jolloin voit lyhentää kynttä tarvittaessa viilalla, ilman että lopputulos kärsii mitenkään.

  Helppoa, siistiä ja tyylikästä. Suosittelen!

 2. Miten nää hei kesti, kiinnostava idea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *