Kiitän sinua Lilou's Crush!

Ma-material Girl

 

Otsikko voisi olla myös "Syytän sinua Lilou's Crush!", mutta koska tämä ostos oli niin mieluinen ja onnistunut, päätin muotoilla sen ansaitsemaansa ja kiitolliseen muotoon. Kiitos siis Hertta, että vinkkasit Outnetistä, sillä nanosekunteissa siitä, minulla oli virtuaaliostoskorissani nämä Zoe Karssenin ihanuudet. Ja nyt ne ovat jalassa. Veikkaanpa, että kyllästymiseen(ne) asti. Hih.

 

Verkkarit!? Leopardikuvioiset!? Leopardikuvioiset siniset verkkarit!? -Tulee olemaan todennäköisesti puolisoni reaktio ;)

 

 

Translation: Thanks for Lilou's Crush -blog, I found these beautiful Zoe Kassen's leopard sweatpants from Outnet.com. It's been maybe fifteen minutes when the post arrived and I´m already living in these. I absoutely love these.

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos SweetMay!

Kävinkin kommentoimassa tuonne juttuusi, että toivottavasti vihje menee perille ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Mä katsoinkin tänään, että onpa hienot pökät! En ois kyllä verkkareiksi osannut nimetä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Heh heh, Kiitos Kristaliina ;)

Siinä oli niin paljon kaikkea muuta höpöteltävää, ettei keretty perehtyä lainkaan mun uusiin housuihin ;) Kiitos vielä tästä päivästä, oli aivan huippua!

Hertta
Lilou's Crush

 Minä punastun ja kainostelen, meikälle omistettu otsikko, en ehkä kestä! Oot ihana, ja olen niin iloinen, että pikavinkki johti noin mainioon löytöön! Olin niin fakkiutunut siihen punaiseen funfuniin, että en itse edes huomannut hienoja leoja ennenkuin niistä kerroit! huomenna kenties pujautan sen päälle, ja pyydän jotakuta kollegaa nappaamaan kuvan -tänään kotitoimistolla eikä edes peilinkautta mahdollista ottaa kuvaa, koska se on käännetty pois rempan tieltä! johan on markkinat!

Kommentoi