Kiitän sinua Lilou’s Crush!

20131014_143917.JPG

 

Otsikko voisi olla myös ”Syytän sinua Lilou’s Crush!”, mutta koska tämä ostos oli niin mieluinen ja onnistunut, päätin muotoilla sen ansaitsemaansa ja kiitolliseen muotoon. Kiitos siis Hertta, että vinkkasit Outnetistä, sillä nanosekunteissa siitä, minulla oli virtuaaliostoskorissani nämä Zoe Karssenin ihanuudet. Ja nyt ne ovat jalassa. Veikkaanpa, että kyllästymiseen(ne) asti. Hih.

 

Verkkarit!? Leopardikuvioiset!? Leopardikuvioiset siniset verkkarit!? –Tulee olemaan todennäköisesti puolisoni reaktio 😉

 

IMG_20131014_142240.jpg

 

Translation: Thanks for Lilou’s Crush -blog, I found these beautiful Zoe Kassen’s leopard sweatpants from Outnet.com. It’s been maybe fifteen minutes when the post arrived and I´m already living in these. I absoutely love these.

 

Kommentit (4)
  1.  Minä punastun ja kainostelen, meikälle omistettu otsikko, en ehkä kestä! Oot ihana, ja olen niin iloinen, että pikavinkki johti noin mainioon löytöön! Olin niin fakkiutunut siihen punaiseen funfuniin, että en itse edes huomannut hienoja leoja ennenkuin niistä kerroit! huomenna kenties pujautan sen päälle, ja pyydän jotakuta kollegaa nappaamaan kuvan -tänään kotitoimistolla eikä edes peilinkautta mahdollista ottaa kuvaa, koska se on käännetty pois rempan tieltä! johan on markkinat!

  2. Kiitos SweetMay!

    Kävinkin kommentoimassa tuonne juttuusi, että toivottavasti vihje menee perille 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *