Kirppissaalis sunnuntailta

Ma-material Girl

Päätin sunnuntaina poiketa taas kerran Valtterin kirppikselle, vaikka päätin juuri, etten tarvitse enää yhtään mitään. Kaappini pursuavat ja tursuavat kaiken kokoista vaatetta, koska a) Olen raskaana b) Hetkenä minä hyvänsä synnytän c) Kohta olen vähän pienempi d) Kohta saatan olla vielä pienempi ja e) Joskus saatan palautua täysin entisiin mittoihini. En sentään ole hankkinut lähtökohtaa pienempiä vaatteita varalle..

Kylmä (tai ainakin viilenevä) fakta on kuitenkin se, että kohta on syksy ja, noh, minä nyt vaan satun rakastamaan vaatteita ja uskokaa tai älkää, ei tuota mitään ongelmia perustella tarpeita kahdellekymmenellenne mustalle jakulle tai sadallekolmellekymmenellenne korkkariparille. Kaksiomme säilytystilat toki alkavat loppua jo kekseliäältäkin shoppaajalta. Mutta, minkäs teet. Nämä tuli ostettua:

 

Mustat, laskeutuvat, vajaamittaiset  ja hyvin miellyttävän oloiset  Vero Modan pussihousut, jossa vyötäröllä kiristysnyöri ja lahkeissa vekit. Sanomattakin selvää,etten voinut mahan kanssa näitä sovittaa, mutta koko on nyt 40 eli vähän suurempi kuin oma kokoni. I-ha-nat.

 

Cargo-henkinen Esprit takki. Näitä on näkynyt jo vuosia eri mallistoissa, mutten ikinä ennen ole lämmennyt niille. Nyt sen sijaan, näen jo itseni työntelemässä vaunuja tämä takki päälläni, viilenevässä syyssäässä. Toimii myös jakkuna, kun hihaa käärii ja vaikka vaihtaa nahkavyön! Hinta 2€.

 

Modströmin mustat vetoketjulegginsit. Mietin vielä, onko nämä ihan tyyliäni (vai vähän liian provosoivat), mutta siihen asti ne ovat mukavat housut, joissa sopii kutistua. Hinta 5€. (Huomasithan juttuni Modströmin Pre Fall- mallistosta ?)

 

 

Lindexin harmaa meleerattu neule, jonka materiaali on kashmir-sekoitetta. Kunto ostaessa oli karsea, mutta nypynpoistaja, pesu ja silitys saivat neuleen heräämään taas henkiin. Erityisen kivannäköinen konjakin ruskean vyön kanssa, joka korostaa nappeja. Malli sopivasti pidempi, jonne peppu piiloutuu syysviimalta. Tämä+ ensimmäiset housut ja kuvista puuttuva musta neule, kaikki yhteensä 4€, kovin mukavalta myyjältä! 

 

 

Ihana, pörröinen ja vintage-henkinen Over size- neule. Myyjä kertoi itsekin ostaneensa sen aikoinaan kirppikseltä, joten epäilen sen oikeasti olevan 80-luvulta. Eli siis aitoa vintagea. Hinta 0,50€!  

 

Mitä sanotte? Eikö ollutkin kannattavaa?

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ja lisäksi vielä (meinasi unohtua!) Huuto.netistä: Tampereelta noutamamme sitteri ja postin kuljettama rintareppu:

2011-074.jpg

Yhteensä 15€

NoraEmilia
My Love

No oho, kannatti! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos NoraEmilia, niin minunkin mielestäni! En varmaan ikinä ole ollut näin tyytyväinen kirppislöytöihini. Vielä kun säätkin ymmärtäis viiletä, jotta pääsis käyttämäänkin näitä ;)

Kommentoi