Kirppisvinkki: Katin sisustusnavetta

Ma-material Girl

Kesällä tuli kierrettyä Suomea, läheltä ja kaukaa. Olen aikamoinen kirppisfriikki, joten aina kun joku mainitsee jostain uudesta tai minulle tuntemattomasta kirppiksestä, on sinne päästävä, ja mieluiten heti.

Katin sisustusnavetta oli mainittu jonkun naistenlehden kirppiskokoelmassa ja koska olimme jo melkein Nummelassa, päätimme äitini kanssa hypätä autoon ja hurauttaa katsastamaan se. (Äitini on mitä parhain kirppiskamu, emme ole tainneet poistua ikinä mistään tyhjin käsin.)

Kirppis on nimensä mukaisesti (vanha) navetta ja aikamoisen kiemuratien päässä, joten navigoijat -älkää luovuttako. Kirppis toimii itsepalveluperiaatteella, eli paikka on jaettu loosseihin/myyntipöytiin, johon myyjä asettaa (ja hinnoittelee) tavaransa itse esille. 

 

 

Mitään uutta on täältä turha etsiä, joka on siis hyvä. Suosittelen Katin sisustusnavettaa keräilijöille, intohimoisille sisustajille ja meikäläisten mukaisille kirppishulluille, joille jo pelkkä vanhojen tavaroiden tuoksu saa ihokarvat innostuksesta pystyyn. Meidän onneksemme, yhden myyntipaikan oli lunastanut myös taitava puuseppä, jonka myytävistä leluista olisin voinut ostaa jokaisen Gabrielille.

Päädyimme pikkulelujen (koirien, autojen, laivojen jne) sijasta tähän isoimpaan puuautoon, joka oli kyllä  jokaisen (28€) euron arvoinen. Vai mitä sanot? (Vinkki: Jos puulelun renkaat vinkuvat inhottavasti, reilu loraus ruokaöljyä auttaa asiaan!) Tällä autolla saattaa olla kohta ajokilometrejä enemmän kuin perheemme oikealla autolla ;)

Mikä on sinun luottokirppiksesi tai aivan uusi tuttavuus? Vinkkejä saa jättää kommenttiboksiin.

 

Kommentit

Ananas
Ananas ja Kookos

Kylläpä on tunnelmallisen näköinen kirppis! Tuonne täytyy päästä, kiitos vinkistä! Mun suosikkeja on Akseli Mankkaalla ja lastentarvikekirppiksistä Piilo Vuosaaressa ja Vekarakirppis Kumpulassa. Suosittelen!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kommentista ja vinkeistä Ananas.

Tunnelmallinen on muuten just oikea adjektiivi tolle Sisustusnavetalle, harmi etten itse keksinyt ;)

Vekarakirppikseen olen itsekin hurahtanut, mutta noissa muissa en ole vielä käynyt. Oletko ollu myymässä muuten kaikilla noilla Lastenkirppiksillä (Onko Akselikin sellainen?)? Onko sun mielestä eroa?

Ananas
Ananas ja Kookos

Hups, nyt vasta huomaan vastata. Akselissa en ole ollut myymässä, käynyt vaan pari kertaa ja se on vakuuttanut suuruudellaan. Se on siis ihan yleiskirppis, eli ei pelkästään lasten, mutta pääasiassa sieltäkin olen löytänyt lastenvaatteita ja leluja.

Piilolla ja Vekarakirppiksellä ei mun mielestä ole paljon eroa. Vekarakirppis on isompi ja ehkä tunnetumpi(?), mutta Piilosta on kyllä helppo löytää hyvää tavaraa, ja "Piilotäti" Hanna on tosi mukava! Molemmissa olen myynyt ja paremman tuoton sain Piilosta, mutta siellä mulla oli enemmän tavaraa myynnissä. Molemmissa vierailen säännöllisin väliajoin. :)

Kommentoi