Kokeilussa: Kämp Spa

Sain työkavereiltani läksiäislahjaksi luksusta: Lahjakortti Kämp Span Lymfahierontaan ja tänään kävin sen vihdoinkin lunastamassa.

kuva0499.jpg

kuva0507.jpg

 

Lymfahieronnan sanotaan olevan ihanteellinen juuri raskaanaoleville  (ja muillekin), joilla neste kertyy esim. jalkoihin ja aiheuttaa turvotusta ja tukalaa oloa. Hoitaja kertoi samaista hoitoa käytettävän myös mm. kipujen, unettomuuden ja stressin poistamiseen, joten sanomattakin selvää, että odotukset olivat korkealla.

Lymfahoidossa hieronta on hellävaraista, pumppaavaa liikettä, jolla tehostetaan aineenvaihduntaa ja poistetaan kehosta kuona-aineita. Vettä pitää muistaa juoda loppupäivä ahkerasti, ettei nestehukka aiheuta pahoinvointia. Hieronta aloitetaan solisluiden kohdalta, siirtyen hitaasti niskaan ja takaraivoon, mahaan ja lopuksi jalkoihin (jotka minulla olivat turvonneimmat). Hoito kesti 45min ja kokemus oli erittäin rentouttava ja virkistävä. Ympäristönä Kämp Spa on mielettömän upea. Rakastan estetiikkaa ja harkittuja yksityiskohtia ja sanomattakin selvää, että täältä niitä sai.

kuva0500.jpg

kuva0501.jpg

kuva0504.jpg

Hoidon jälkeen otin virkistävän suihkun ja kääriydyin pehmeään, jättimäiseen kylpytakkiin ja sujautin jalkaani valkoiset spa-tossut. Sekä suihkussa että pukuhuoneessa oli asiakkaille mm. L´occitanen tuotteita, föönit,rasvat, deodorantit, sekä laadukkaita hiusmuotoilutuotteita. Arvostan.

En tiedä kumpi teki minuun  suuremman vaikutuksen: itse hoito vai Kämp Spa ympäristönä, mutta sitä kelpaa jäädä pohtimaan 🙂

 

P.S. Hoidon yhteydessä olisi myös Kämp Span saunaosasto käytettävissä, mutta itse en kaivannut enää helteiden jälkeen kiukaan hehkumista.

 

Kommentit (2)
 1. Tässä kiteytyi mielestäni kaikki parhaan lahjan ominaisuudet:

  • Tarpeellisuus
  • Luksus (ei välttämättä ostaisi itse)
  • Kaunis ajatus, josta jää muisto
  • Mielenkiintoinen ja yllättävä

  En osaa siis sanoin kuvailla kiitollisuuttani.

   

   

 2. Oi kuullostaa ihanalta! Saispa itsekin tollasen lahjan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *