Kukkia, lenkkareita ja alusvaatteita

2013-01-30_tammikuun_30.jpg

Nyt on levätty, rentouduttu, otettu omaa aikaa, käyty urheilemassa ja piristetty kulahtanutta mammalookkia myös kampaajan avulla.

2013-01-30_tammikuun_303.jpg

Ollaan tilailtu nettikaupoista pojalle sovitukseen uusia lenkkareita (koko jo 23!!), luettu päiväuniaikaan kirjaa, maattu sohvalla oikein kyllästymiseen asti ja nautittu myös silloin tällöin pilkahtaneesta auringosta!

 

2013-01-30_tammikuun_301.jpg

Koska vanhat farkut tarvitsivat allensa legginsit, jotta pysyivät ylhäällä, on käyty kaverin vaatekaapilla kerjuulla ja piristetty näin vaatekaapin sisältöä. Näissä kuvissa siis selvästikin vielä vaatekaapin veteraaneja…

2013-01-30_tammikuun_302.jpg

Kuontalo sai uudet raidat ja samalla piristettiin lookkia myös leikkaamalla melkein kymmenisen senttiä latvoja pois. Pari päivää sitä jaksoi pitää auki ja föönata aamuisin, mutta nyt mennään taas tutulla nutturasykeröllä 😉 Hyvä yritys kuitenkin!?

 

Tilasin myös uusia alusvaatteita netistä (tuttu valmistaja), koska kaapista löytyy joko

A) ennen raskautta käytettyjä

B) raskaanaollessa käytettyjä tai

C) pari kk synnytyksen jälkeen hankittuja alusvaatteita,

joten nyt yritetään saada myös sinnekin osastolle edes jotain piristävää ja istuvaa vaatetta! (Kokoja on tilattu nyt aika montaa eri, koska sitä oikeaa ei tietenkään voi tietää sovittamatta. Koen kuitenkin, että kotona sovittelu on helpompaa kuin se, että lähtisi taaperon kanssa alusvaateostoksille.. Ja tiedänhän minä ainakin ne koot, jotkä eivät ole oikeita = mitä kaapista nyt löytyy).

Kysynkin siis nyt teiltä:

Miten sinä olet ratkaissut vaate- ja varsinkin alusvaateshoppailut vauvan syntymän jälkeen?

Kommentit (15)
  1. Aih, no voi harmi 🙁

  2. Piti tulla tänne vielä kertomaan, että paketti Timarcolta saapui ja itkuhan siinä pääsi kun suurimmatkin imetysliivit olivat auttamatta liian pienet. Koko 80 ja 85 J ei vaan riitä, ja isompia en ole löytänyt. Koorrrrrpeee ja ottaa päähän ja ikettää. Mistä ihmeessä mä voisin vielä etsiä???

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *