Kullat riviin seinälle

Lapsen myötä olen alkanut taas arvostamaan ja sitä myötä kehittämäänkin paperikuvia. Vaikka olenkin pojan kanssa joka päivä, ei hänen kehitystään aina osaa pysähtyä miettimään. Kuvien kanssa se taas käy helposti.

Laitoimme 3kk tienoilla Gabrielin kuvia riviin seinälle.” Tästä näkee, kuinka hän kehittyy ja muuttuu”. Mutta sitten tajusinkin, kuinka nopeasti kuvat vanhenevat. Eihän puolivuotias näytä enää yhtään samalta kuin tuo kolmekuinen muka- iso poika. Aivan.

Kehitimme siis uusia kuvia kaksi ja pidimme kaksi jo siellä ollutta kuvaa, ja näin saimme neljän suoran, jossa poika poseeraa noin 2,3 ja 5 kk vanhana. Todennäköisesti tätä riviä päivitellään vielä useastikin, mutta haittaako se?

Suosittelen vaivatonta kehityspalvelua www.ifolor.fi ,josta saa tilattua yötä päivää haluamansa kuvat ja missä koossa tahansa. Kuvien lataus koneelta on vaivatonta ja valmiit kuvat saapuvat parissa päivässä postiluukusta! Olen tainnut joskus ennenkin suositella..?

helmikuun_6._2012_073.jpg

helmikuun_6._2012_075.jpg

Mustat täysin plainit kehykset löytyivät naurettavan halvalla IKEAsta (1,95€/kpl), joihin seepiasävyiset kuvat uppoavat täydellisesti. Olen tyytyväinen.

(Paitsi näköjään osittain kuolleeseen kukkaan kuvassa. Classy.)

 

Huippua perjantaita kaikille!!

Kommentit (2)
  1. Oikeasti?! Kuulostaapa kurjalta, mutta onneksi tilanne korjattiin eli saitte rahat takaisin. Itse olen teettänyt ammattikuvaajien lisäkuvat aina saman kuvaajan kautta, joten en ole törmännyt tähän todella harmilliseen ongelmaan.

    Hyvä kun varoitit!

  2. Muuten ihan samoilla lnjoilla mutta Ifoloriin olen itse pahasti pettynyt. Meillä ammattivalokuvaajan ottamat kuvista tuli heillä teetettyinä värien puolesta ihan kammottavia. Selvittelin asiaa ja kuulemma heillä kaikki kuvat menevät autommaatiseen värien korjaukseen. Sain samaan hintaan heiltä vielä toiset kuvat missä tuo automaattikorjaus oli jätetty väliin mutta edelleen kuvat oli luokattoman huonoja, onneksi heiltä saa rahat takaisin jos on tyytymätön. Teetin kuvat sitten Photoboxilla ja olin laatuun tosi tyytväinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *