Kun jääkaapin huomataan hajonneen, perjantai-iltana klo 22.40

Ma-material Girl

Mistä se johtuu, ettei kodin pienetkään katastrofit, varsinkaan lapsiperheen sellaiset, voi sattua hyvään aikaan, esimerkiksi päivällä? Kun on perjantaina käynyt kaupassa hakemassa viikon ruokatarpeet kerralla ja myöhään illalla huomaa, että jääkaapista ei tulekaan viileää tervehdystä kasvoille, niin kyllähän se ketuttaa. Edellisenä iltana esimerkiksi, jääkaappi olisi ollut tyhjä. Eli silloin olisi ollut täydellinen hajoamishetki, mutta ei. Ei meidän tuurillamme.

Ainoa hieno homma tässä tapahtuneessa on se, että asumme vuokralla ja kiinteistöhuollollamme on päivystävä huoltomies. Vieläpä iloinen ja erittäin asiakaspalveluhenkinenkin, sellainen! Huomasimme siis vähän ennen yhtätoista illalla, että ruoat joutaa roskikseen ja pian sulaa pakasteetkin, niin tunnin sisällä, meidän eteisessämme oli ylimääräinen lainakaappi, jota saamme käyttää, kunnes uusi jääkaappi-pakastimemme saapuu. Kiitos vielä kerran, sinä ihana ja reipas, päivystävä huoltomiehemme!! (Joka siis tietenkin myös huomioi sen, että lapsemme oli nukkumassa jo yöunia, kun lainakaappi saapui, eikä päästänyt inahdustakaan, kun rullasi sitä möhkälettä makuuhuoneemme ohi. Wau.)

**

Noh, tästähän myös opimme. Kaapissa on hyvä olla aina iskukuumennettua maitoa varalla, joka säilyy kauan ja huoneenlämmössä. Ei meistä niin väliä, mutta olisihan se hienoa, jos lapsi saisi edes aamumaitonsa, ennenkuin lähdemme aamupalatarpeiden metsästykseen seuraavana aamuna...

Kommentoi