Kuva-arvoituksen ratkaisu

Ma-material Girl

Eilen näytin yhden kuvan, uudesta (ja ensimmäisestä) Tupperware- ostoksestani. Jos joku ei tiedä, niin Tupperware tekee kaikkia loistavia, funktionaalisia, keittiötarvikkeita, värikkäinä ja muovisina härpäkkeinä, joista jokainen on ihan sikakallis, mutta kuulema myös sen arvoinen. Pitihän sitä siis testata.

Ostokseni on mehujääpikari.

Niitä tuli paketissa 6kpl ja ne maksoivat 24,90€, joka vaikuttaa ensipuraisulta aika kirpakalta hinnalta muovimuoteista, joissa pakastetaan mehua, tai taaperon tyyliin, hedelmäsoseita. Mutta hei, kokeillaan! Gabriel tekee ahkerasti hampaita, joten ajatus pakastetusta hedelmäsoseesta tuntuu aika helpottavalta ja hyvältä kesäherkulta.

Pikarin paremmuus muihin markkinoillaoleviin tulee tässä: Tuo päällelaitettava korkki napsautetaan tikun päälle (josta pidetään kiinni), jolloin kaikki sulava ja valuva mehujää putoaa, sotkematta lapsen käsiä tai vaatteita!

Eli me teimme siis Gabrielin ensimmäiset mehujäät hedelmäsoseesta, jolloin mukana ei ole lainkaan lisättyä sokeria tai lisä- tai väriaineita, kuten esim. mehusta saattaisi tulla.

Kun mehujää syödään, napsautetaan siis (vihreä) korkki tuon oranssin palan jatkeeksi, jolloin siitä tulee mehujään tikku (tai varsi?), jonne kaikki sulat jädet siististi valuvat. Wau.

 

P.S. Tupperwaren tuotteet kestävät myös konepesun.

Kommentit

iity-
Puolivahingossa

Mä niin rakastan noita, että pitäisköhän itekkin tilata.. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Oi, mäkin oon ihan vakuuttunut! Lapsena aina syötiin tällaisia (tosin tuhrivia versioita) kotipihan mansikoista tehtyjä mehujäitä. Oli muuten hyvää! ...ja superterveellistä!

Tällaisia Silvallekin! (lue: Silvan äidille)

Minä tiesin! Kotona on tismalleen samanlainen (joskin kyllä 20 vuoden takaa). Mukana tuli aikoinaan kotijäätelön ohjekin.

Anna Karhubear

Mulle kans! Kai noihin voi tehdä aikuisten mehujäitäkin? Just luin ohjeen jostain aika hyvän kuuloisesta mojitomehujäästä! :)

Meillä oli noita kans kun olin lapsi (varmaan niitä samoja 20 vuoden takaisia kuin Anu B:lläkin), ja oon viime vuosina haikaillut uusien perään. Ikeasta saisi, mut en ehkä luota laatuun... Lapsena suosikki oli jäädytetty jugurtti, mutta toi hedelmäsosekin kuulostaa mun suuhun sopivalta. Ja marjat tosin myös. Ehkä pitää ostaa tollaiset kotiin taas, kiitos muistutuksesta :)

Nea (Ei varmistettu)

Hyvä idea, pitääkin testata ja tehdä omalle pojalle samanlaisia. Noihin Piltteihin on kyllä lisätty (hedelmä)sokeria. Itse sen puolesta suosin Hippejä, harmi vaan kun valikoima on melko suppea.

Kommentoi