Kuvapostaus: Kesä 2013 tähän asti

WP_000596.jpg

WP_000590.jpg

Maksimisykkeen metsästys ja hullut mäkitreenirappuset Laaksossa. Tuosta huomattavasti paremmat lukemat vetäsin kuitenkin Helsinki Priden järkkäämässä Cooperin testissä, jossa maksimisyke oli 196!

WP_000601.jpg

WP_000605.jpg

WP_000608.jpg

Lenkkiä on juostu, paljon. Edistystä on havaittavissa (4vkoa treeniohjelmaa takana) vaikkapa siinä, ettei sykkeet enää nouse automaattisesti pilviin. Jos ennnen adidasheimoa kävin lenkillä kerran viikossa, niin nyt se on triplaantunut. Joillakin viikoilla treenikertoja on jopa neljä.

WP_000619.jpg

Kesäalesta hankitut kukkahousut. Näitä tulette näkemään päälläni ihan kyllästymiseen asti. -Sen voin helposti luvata. Tämä kuva on napattu toimistossa, kesken kahvitauon.

WP_000624.jpg

Oho, taas lenkillä.

IMG_7048.JPG

IMG_7051.JPG

Oma leikkipuistomme on suljettuna heinäkuun, joten vierailemme naapuripuistossa, Töölön Tullinpuomin leikkipuistossa. Tullinpuomi on ihanan iso ja monipuolinen puisto, jossa taaperolla riittää puuhaa. Yksi kesän lempijutuista on uinti, jonne poika pääsee, sään salliessa, aina puistolounaan jälkeen. Tänään treffasimme Nonariinan ja Filipan samassa puistossa, joten myös itse viihdyin tavallistakin paremmin. Kerrankin aikuisseuraa, jee!

Kesäajan puistoruokailut ovat meille aivan täydelliset: poika syö lähes poikkeuksetta kunnolla ja saa jatkaa leikkejään vielä pitkälle iltapäivään, kunnes koittaa (ehkä) päiväuniaika. Joskus nukkuu, joskus ei. Unitaistelu jatkuu siis tuttivieroituksen jälkimainingeissa edelleen. Huoh.

IMG_7066.JPG

Terveyssandaalitrendi on tavoittanut minut, taas. Nämä tossut löytyivät valmiina kaapista, koska edellisestä vastaavasta muotikesästä ei taida olla kuin -öö- seitsemän vuotta? (Säilytinkö minä näitä seit-se-män vuotta?!)

IMG_7073.JPG

Mopoillaan iltaisin aika usein. Se kuluttaa pojan voimia juuri sopivasti, että noin 22 mennessä hän nukahtaa yöunille.

IMG_7081.JPG

”Heitä kävyt ja kivet viemäriin” -leikki

(Sori kellahtaneet kuvat. En edelleenkään saa kaikkia kuvaeditorin kautta (usea kuva kerrallaan) pysymään oikein päin.

IMG_7085.JPG

IMG_7097.JPG

Ja pitäähän kesällä jätskiäkin syödä 😉

 

Sellaista täällä, mites siellä?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *