Kuvaterkut kesäkodiltamme

Ma-material Girl

Maailman rentoutuneimmat kesäterveiset! Vietimme perheemme kesken juuri kesän ihanan miniloman, ihan pääkaupunkiseudun kupeessa, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana. Lomaan ei kuulunut puhelimia, nettiä, uutisia, vesijohtovettä peseytymiseen eikä hiusten harjaamista, saati sitten muutakaan laittautumista, eikä lainkaan stressiä mistään. Sen sijaan, lomaamme kuului paljon löhöämistä, herkuttelua, grillailua, lenkkeilyä, traktoreita, leikkejä, päiväunia, haaveilemista, naurua, suukkoja ja jatkuvaa päiväkahvittelua kauniista astioista. En muista, koska olisin viimeksi ollut näin rentoutunut, joten latasin tänne paljon kuvia (enemmän kuin koskaan) ja toivon, että kuvien kautta, rentoutuminen leviää teihinkin. Olkaa hyvä:

Maailman kauneinta katsottavaa: isi ja poika leikin hurmassa!

Poikkeus laittautumiseen (tai sen puutteeseen siis): lakkasin kolme kerrosta hilelakkaa ja tuloksena on tooooodella säihkyvät kesävarpaat.

Mmmmm... Vadelmaa!

Raparperipiirakkaa!

Mainitsinko jo: Joimme parhaimmillaan neljät päiväkahvit per päivä. Kauniista ja eriparisista kukka-astioista -Tietenkin.

Sydän muistuttaa tärkeimmästä: Rakkaudesta.

Se kohta päivässä, kun tajuaa, että on onnellinen, vaikka kynttilän valaistuksessa ei siemaillakaan viiniä, vaan nautitaan Viilistä, hedelmiä ja maitoa.

Tätä se onni todellakin on.

 

Kommentoi