Kylpyhuoneen minisisustusta

Ma-material Girl

Tältä näyttää kämppä, kun taapero on saatu päiväunille ja äiti alkaa purkamaan innolla postimyyntipaketin sisältöä.

Kuva on edellisviikolta, kuten tarkkasilmäinen saattaa huomatakin. Paketista paljastuivat mm. valkoiset tennarit ja seiloripaita sekä kukkahousut, joita esitellään edellisisssä jutuissa. Lisäksi olin tilannut kylppäriin lattiamaton/-pyyhkeen, koska tässä taloudessa asuu kaksi (isi ja poika) todellista vesipetoa, jotka kylpevät ja suihkivat kahdesti päivässä, jolloin kylppäri on jatkuvasti veden vallassa. Lattiamatto on helppo ja huoleton heittää lattialle ja nostaa yöksi kuivumaan. Lisäksi tämä on mielestäni kivan näköinenkin.

Pitäisiköhän ottaa yhteyttä siihen IKEAn mainoskuvausjuttuun, koska kylpyhuoneemme on kuin suoraan heidän kuvastostaan.... Asumme siis vuokralla, joten älkää ihmetelkö lattian väriä. Ei olisi ihan meidän valintamme ;)

Mitä tykkäätte? Minkälainen mattoratkaisu teillä on kylppärissä vai onko se mielestäsi turhin keksintö ikinä?

Kommentit

Kumiankka
Kelluva maailma

Ei ole mitään mattoa kylppärissä, enkä näe miksi pitäisi olla. Jos talossa on kylppärin lattia usein kylmä, niin se on asia erikseen, mutta ainakaan tässä kerrostaloasunnossa se on aina mukavan lämmin. Matoista siellä olisi vain riesaa, lisää pestävää.

Kumiankka
Kelluva maailma

Niin, tarkoitus ei siis ollut olla negatiivinen (eikä kirjoittaa "ainakaan tässä" :(  ) - kerroin vain oman kokemukseni. Muuten oli mukava lukea miten innoissasi olit ostoksistasi. Tulee vähän mieleen miten itse revin laatikon auki ihan täydessä hurmiossa aina kun kodin elektroniikka lisääntyy uudella perheenjäsenellä.

phocahispida

Meillä on kaksi  H&M Home(e)n pientä kylppärimattoa, jotka eivät ole lähes koskaan lattialla koska

a) meillä asuu mies joka saa päivittäin suihkussa käydessään aikaan tulvan eikä osaa lastata lattiaa 

ja

b) kissat, jotka lirauttavat kylppäriin mattoon, jos laatikko on unohtunut tyhjentää.

Eli matot ovat lattialla vaan jos käy vieraita. :D

Mindeka
Ma-material Girl

Niin, tämä ostos on hankittu siis juuri siksi, että poikien suihkuttelun jälkeen, pääsen sinne esim. pesemään hampaat, ilman että sukkani kastuvat :D

Kommentoi