Kysymys: Mitä some-sovelluksia käytät?

Käyn sosiaalisen median kurssia tällä hetkellä, jonka vuoksi blogissakin on ollut hieman hiljaisempaa. (Tai ei se siis pelkästään tämän yhden kurssin syytä ole, mutta osittain.) Meillä on tehtävänä esitellä sosiaalisen median sovelluksia ja tavoitteena tutustua uusiin sovelluksiin, eli sellaisiin, joita ei vielä itse käytä. Ajattelinkin, että teiltä saisi hyviä vinkkejä, mitä sovelluksia nykyisin käytetään ja olisiko siellä joukossa joitain sellaisia, joita en itse käytä, joten kaipaan kommentteja kysymykseen:

Mitä sosiaalisen median sovelluksia käytä?

Onko kaikki yhtä kovassa käytössä vai oletko kenties lopettanut jo jonkun sovelluksen käytön?

 

Kyselee bloggari, joka blogin lisäksi luuraa Instagramissa, Facebookissa, Linkedinissä, Whats Appissa ja Pinterestissä.. Ja…toisessa blogissa 😉

 

 

Translation: What social media applications do you use?

Kommentit (7)
 1. Nämä perussetit eli Facebook, Bloglovin’, Instagram, LinkedIn, Pinterest. Puolestaan twitter jäi jossain vaiheessa täysin käyttämättä ja Google+ -tilin lopetin alun testailun jälkeen jotenkin niin hyödyttömänä. Saman kohtalon muuten sai Heiaheia, ei niitä liikuntasuorituksiaan sinne kauaa jaksanut lykkiä!

 2. Blogit, Pinterest, Whatsapp (onko ees some, eiks se oo vain viestejä), FB, Linkedin, Instagram, Tinder, Livejournal, Runkeeper, Heiaheia, Lastfm.

   

  Tinder tauolla koska oon ehkä tavannut aika kivan potentiaalisen 🙂

  1. Ooh, siistiä! On niistä siis hyötyäkin, vai? 😉

   1. Toivotaan parasta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *