Lahjoita lapsiperheiden hyväksi Helsingissä

Onko kaapeissasi ylimääräisiä ja hyväkuntoisia lastenvaatteita, harrastusvälineitä tai vaikkapa leluja? Mietitkö, mikä olisi sopiva ja helppo lahjoituskohde, josta olisi hyötyä Uudenmaan piirissä asuville lapsiperheille? Vastaus saattaa olla Topeliuksenkadulla sijaitseva Marskin Muksut -myymälä, jonka on perustanut Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri, jonka toiminnasta löytää lisätietoja osoitteesta: www.marskinmuksut.fi (sisältää linkin ko. sivustolle).

 

Näyttökuva (32).png

 

Marskin Muksut vastaanottavat lahjoituksina, myytäväksi soveltuvia (eli siis hyväkuntoisia) lasten- ja äitiysvaatteita, leluja, harrastusvälineitä ja lastentarvikkeita, jotka myydään heidän liikkeessään ja tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan, joka sisältää mm. tilapäistä lastenhoitoapua, perhekummi-, isä-lapsi-, ystäväksi maahanmuuttajaäidille- ja koulukiusaamista ehkäisevää toimintaa.

 

Jos siis sinulta löytyy tarpeettomia edellämainittuja tuotteita, joita et ole viemässä vaikkapa Pelastusarmeijan Joulupadalle, niin tässä yksi mahdollinen lahjoituskohde. Itse olen ajatellut jakaa tuotteet näiden kahden mainitun kohteen välillä niin, että lelut päätyvät Joulupadalle ja lapsenvaatteet vien Marskin Muksuille, sillä oletan, että Joulupadan asiakkaiden lasten toiveissa on leluja. Kukapa lapsi ei leluja pukilta haluaisi? Rahalahjoituksella Joulupadalle (joka myös on mahdollista), he voivat sitten auttaa myös perheelle tarpeellisilla lahjoilla.

 

Näyttökuva (33).png

 

Omat vaatteeni olen ajatellut lahjoittaa Helsingin ensi- ja turvakotien hyväksi, mutta siitä on tulossa oma postaus piakkoin, kunhan selviää, miten ja minne ne konkreettisesti vien. (Sähköpostiselvittely asiasta on vielä vähän kesken.)

 

Onko sinulla jotain perinteitä tai muita hyväksi havaittuja tapoja auttaa kotimaassa tai lähialueellasi? 

Kommentit (9)
 1. Minä olen Olivian pieneksi jääneitä vaatteita ja tarpeettomia leluja vienyt Hope -yhdistykselle.

  1. Hienoa Caelia!

   Ja kiitos muistutuksesta. Ystäväni vie muistaakseni myös Hopelle, mutta minulta on tainut mennä ohi, minne heidän tavara- ja vaatelahjoitukset viedään? Siis, jos minä haluan lahjoittaa, niin minne minä ne vien?

    

   1. Ulkomuistista sanon, että Sahaajankadulle Hertsikaan (eli tarkista vielä onko kadunnimi oikein :P). Jos sinne on mahdollista viedä, niin kannattaa kaivaa FB:stä Hopen sivu, huutelevat siellä aina että mitä milloinkin tarvitaan.

    1. Jesh, Hertsikaan olen vienyt! Yleensä olen ensin soittanut tai laittanut sähköpostia että mitä siellä tarvitaan, ja aina ollut pulaa juuri pienten lasten vaatteista.

 2. Mä just mietin viedä tonne leluja ym. kun huomasin liikkeen lauantaina.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *