Lapsimessuilla

Muistan, kuinka ennen lasta ajattelin kauhulla Lapsimessuja. Kuka ihme sinne menee, mitä siellä oikein muka on ja kuinka hitossa ne esillelaittajat jaksaa sitä kaaosta? Siskolta saatujen ilmaislippujen myötä, mieli kuitenkin hieman pehmeni ja ennen kuin huomasimmekaan, ylitimme Pasilan siltaa, kohteenamme messukeskus.

huhtikuun_29._2012_013.jpg

 

1. Lapsimessualue on alakerrassa ja sinne johtaa pääaulasta yksi pieni hissi, jonne saa hyvällä tsägällä kahdet vaunut samaa aikaa. Johtopäätös: Vauva mummin syliin ja isi ja äiti kantaa vaunut rappusia pitkin. Eräs kokeneempi kävijä tiesi kertoa, että poislähtiessä hissijonot venyy helposti yli 100m pituisiksi.

huhtikuun_29._2012_019.jpg

 

2. Kaikella rahastetaan. Tiedättehän ne pitkulat ilmapallot, josta pelle muotoilee hassuja juttuja? Kyllä, hyvä, mutta maksaisitteko niistä 2€/kpl?

Onneksi Gabriel ei ymmärrä vielä tuollaisen päälle ja selvisimme ilman mahdollista väittelyä  neuvottelua  ja kiukkukohtausta.

huhtikuun_29._2012_014.jpg

3. Ilmaisia banaaneja. Kiitos. Näin messualueella on edes muutama kiljuva lapsi vähemmän, kun välipala-asiat on kunnossa. Ainakin teoriassa.

huhtikuun_29._2012_015.jpg

4. Ihania vaatteita! Ihania värejä! Mutta että messutarjouksena paita vain 20€/kpl tai settinä shortsien kanssa 50€? Lakki kaupan päälle, toki. 

huhtikuun_29._2012_024.jpg

5. Matkalla messukeskukselle, tuli vastaan n.2-vuotias tyttö, jolla oli erityisen hieno menopeli. Itseasiassa juuri tällainen:

huhtikuun_29._2012_030.jpg

”Haluaako Gabriel tuollaisen kesäksi? Mummi voi kyllä ostaa!”

Ja niin meillä on nyt todella iloinen mopon omistaja, jonka varpaat justjust osuu kyydistä maahan. Jos mahdollista, niin tästä messuhankinnasta vanhemmat on lastakin enemmän innoissaan. ”Ajattele, kun se oppii kesällä tolla menemään!” Awww.

huhtikuun_29._2012_038.jpg

huhtikuun_29._2012_037.jpg

”Katso miten kiva apinakirja! Sillä heiluu korvat ja suussa oleva banaani! Mä ostan kyllä ton.”

****

Lopputulos: Ihan kivaa, mutta ei ehkä enää ensi vuonna, kun Gabriel jo osaa kävellä (karata, eksyä, hätääntyä) tai ymmärtää haluta pellen ilmapallon, kivan lelun (tai tuhat) tai hyppimään jättitrampoliiniin (liian pieni vielä silloinkin sellaiseen).

huhtikuun_29._2012_035.jpg

Kävitkö itse? Tai onko se kenties jokavuotinen traditionne?

Kommentit (2)
  1. Kiitoksia itsellenne, kuvauksellisista mopoista! Naskalin mopedi odottaa kesää ja käyttöönsoveltuvaa pituutta makuuhuoneemme lipaston päällä 🙂

  2. Sunkaa Oy www.potkumopo.com
    1.5.2012, 11:19

    Kiitos ostoksista ja aivan ihania kuvia sivuillanne!

    TErvetuloa parin vuoden päästä hankkimaan isompaa kokoa moposta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *