Lastenvaunuvaras liikkuu ydinkeskustassa!

Ma-material Girl

Tapahtui eilen Punavuoressa: Ystävä jätti lastenvaunut rapun alakertaan, kuten aina ennenkin, viime kesästä lähtien. Yllätys olikin melkoinen, kun ystävä oli pukenut vauvalle toppavaatteet ja valmiina lähtemään ulos: Vaunut ovat poissa!

Alkujärkytyksen kadottua ja tilanteen tajuttuaan, alkoivat ajatukset juosta. Joku on varastanut vauvan vaunut?! Joku on siis oikeasti varastanut vauvan vaunut?!? Kuinka joku oikeasti voi varastaa vauvan vaunut? No, ilmeisen merkkitietoinen vaunuvaras, kun jaksoi nähdä vaivan tuossa eilisessä lumihelvetissä ja lähteä raahaamaan pitkin lumivalleja tyhjiä vaunuja...

Älkää siis jättäkö vaunujanne lukitsematta, edes poiketessanne ihan pikaisesti kaverilla!

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Voi ei! Kun nekin on monelle ne ainoa keino kulkea paikasta toiseen vauvan kanssa. Suututtaa niin nuo tommoset :P Oon kuullu sellasiakin juttuja, et on viety rapusta jossa on ala ovi lukossa aina, mut joku ilmeisesti livahtanut sisään jonkun asukkaan mukana ja vienyt sitten vaunut mennessään. Toivottavasti tulis vastaan vielä jossain. ei oo mikään halpa sijoitus nuo vaunutkaan.

Mindeka
Ma-material Girl

Niin raivostuttavaa!

Itse en ole edes miettinyt tarvitsevani mitään lukkoja vaunuihin, mutta näköjään parempi katsoa kuin katua...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ymmärrän ettei varkaalla muutenkaan oo maailman suurin moraali, mutta kamoon, onko pienten lasten vanhemmilla eniten rahaa? ARGH. Kiitos vinkistä, vinkkaan lapsellisia.

Kommentoi