Leggings are pants & You really are beutiful

Ma-material Girl

 

Tässä sitä ollaan. Ilman housuja ja ilman meikkiä.

 

Kuulun ehdottomasti niihin ihmisiin, joille leggingsit ovat yhtä kuin housut. Ja nyt puhun siis oikeista leggingseistä, en sukkahousuista. Ikivanhat Yoga Leggingsit Filippa K:lta ovat niin peittävät ja vähän väljätkin, etten ujostele niiden käyttöä edes lyhyemmän paidat kanssa. Toki peba saa vähän edes peittyä: En minäkään sentään ihan hullu ole.

 

Muistattehan muuten yhteistyöni Natura Siberican luonnokosmetiikan kanssa? No, nyt iho voi niin hyvin, että kuljen ulkona ilman meikkiä. -Siis minä!

Ennenkuulumatonta. Mutta ei pinnallisuuden takia, vaan siksi, etten ole kehdannut näyttää ihoani muille, ettei kukaan vaan voisi pahoin. Oikeasti. Kuinka sairasta ajatella itsestään noin?

 

 

Olen päättänyt olla armollisempi itseäni (ja ihoani) kohtaan. Eilen olin lähdössä töihin ilman meikkiä, mutta viime hetkellä peruutin, koska ajattelin, että olisi huomaavaisempaa asiakkaita kohtaan, jos ihoni on meikkivoiteen alla piilossa. Hmm... Tarvitsen selvästi vielä vähän harjoitusta, mutta lupaan ainakin yrittää.

 

Ole sinäkin armollisempi itsellesi. Lupaan, että se kannattaa.

 

 

Translation: Love yourself.

Kommentit

HelloAochi

Ha, mulle taas legginsit on yhtä kuin kalsarit. Housujen alle lämmikkeeksi, tai korkeintaan mekon alle paksujen sukkahousujen tyyliin :D

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos miakuusisto!

TiinaMariN.

Ihana kuulla että kuljet ilman meikkiä, ehkäpä minäkin joskus:)  Nuorempana uskalsin, nyt tuntuu että väsymyksen merkit on niin järkyttävät ettei vaan kehtaa. Harmi. Sinä näytät upealta!

Mindeka
Ma-material Girl

Suosittelen kokeilemaan! Ihanan vapauttava kokemus. Olla nimittäin välittämättä muiden mielipiteistä, koskien omaa ulkonäköään ;) Ja kiitos kehuista. Tuntuu, että iho voi itse asiassa paremmin, kun kuljen ilman meikkiä? -Vaikka kuulema saasteilta jne meikki taas suojaa ihoa..

TiinaMariN.

Juu, probleema olen enemmänkin minä itse- fiilis kohoaa kun on hitusen valokynää edes:) Mulla on superharmaa punakankalpea iho talvisin, mutta onneks kesällä se pärjää ilman ehosteitakin.

Mindeka
Ma-material Girl

Ymmärrän. Niinhän se loppujen lopuksi meneekin, että kyllästyy itse omaan peilikuvaansa ja siksi laittaa meikkiä. Myönnän.

Ja onhan se totta, että fiilis on korkemmalla, jos on laittautunut vs. reikäset verkkarit ja rasvainen tukka. Puhumattakaan edes kauneusvirheistä ;)

 

Kommentoi