Lempivaate: Paljettijakku

Ma-material Girl

Lempivaatepostaukset jatkuvat. Etsin useamman vuoden, sitä täydellistä paljettijakkua, joka olisi näyttävä, muttei kuitenkaan liian säihkyvä. Hypin ilosta, kun edelliseltä Fashion-kirppikseltä löysin tämän ZARAn ihanuuden -Ja vieläpä oikeassa koossa ja edullisesti (20€).

Tykkään, että jakku pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisten vaatteiden kaverina. Tässä olen yhdistänyt sen Josefssons- verkkareihin (Ellos) ja valkoiseen löysään, luomupuuvillateeppariin (Filippa K). Korkkarit Bronx (kaverin kirppiskassista).

Mitä tykkäät? Onko sinulla oma kimalteleva jakku vai ällöätkö tällaisia?

Kommentit

HelloAochi

Ihana on! Minulla on vastaavanlainen ihanuus/hirvitys, jota exäni kutsui jackson-takiksi ja nimi jotenkin jäi. Joten lempivaatteeni, Jackson-takki, pukee ja lämmittää ja kimaltelee ja piristää!

Anna Karhubear

Olen alkanut lämmetä kimallejakuille yhä enemmän. Just tuolla lailla arkiseen vaatetukseen yhdistettynä! Hyvältä näyttää siis. Lisäkauneutta kuviin tuo tietty se, että hymyilet :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Papyli, HelloAochi ja Anna Karhunen!

Ensimmäiseksi: Apua, enkö mä yleensä hymyile näissä kuvissa?? Tilanne korjataan HETI :D

HelloAochi: Jackson-takki kuulostaa huippuhyvältä! Mua on kutsuttu joskus vastaavassa tilanteessa Diskopalloksi.... Hihhi.

Kommentoi