Lenkiltä frendejä ja hyvää mieltä

Kirjoitinkin jo Kympin joukko -palstalle, tämän päivän suorituksestamme, mutten malta olla hehkuttamatta sitä täälläkin. Olemme harjoitelleet siis Naisten kympille, noin parin kuukauden ajan, juoksemalla lenkkejä kimpassa ja yksin. Tänään juoksimme varjokympin ystäväni kanssa, jonka ajaksi tuli 1:17. Viime vuoden kympillä aikamme oli 01:25, sisältäen juomapaussit ja yhden ladys room -käynninkin. Sama toistunee tänäkin vuonna, joten se on hyvä sisällyttää tavoiteaikaan.

Olen hurahtanut juoksuun nyt aika kiitettävästi. Tässä n. seitsemän viikon aikana, olen lenkkeillyt yhteensä noin 58 kilometriä. Siis enemmän kuin koko viime keväänä ja kesänä yhteensä. Se on mielestäni oikein hyvä kilometrimäärä perheelliselle naiselle, joka myös käy osa-aikatöissä. Olen ylpeä itsestäni, ja myös muista Lilyn lenkkeilijöistä!

Hienointa tässä harrastuksessa ei kuitenkaan ole saavutukset, vaan tyypit (=hienot naiset!), joihin olen saanut tutustua, tämän projektin myötä. Suuri kiitos kuuluu phocahispidalle, joka keksi perustaa Lilyyn oman palstan ja ryhmän heille, jotka osallistuvat Naisten kymppiin tänä vuonna. Olemme tehneet kimppalenkkejä monia ja aina on ollut mukavaa. Juoksu ei tunnu seurassa lainkaan pakkopullalta, vaan käsittämättömän hyvältä ja miellyttävältä tavalta, aloittaa esim. sunnuntai. Kiitos siis kaikille mukanaolijoille jo tässä vaiheessa!

Aloin jo haaveilemaan siitä, kuinka voisimme säilyttää  Kympin joukko -palstan ja sen idean, myös tapahtumapäivän jälkeen. Voisimme myös nostaa tavoitteita -yhdessä tai erikseen- jos jotakuta muutakin vähän kutkuttaisi esimerkiksi ensi vuoden Helsinki City Run (puolimaraton)? Kimppalenkkejä kerkeää vielä kesän ja syksyn aikana toteuttamaan monia, eikä liikunnallinen aktiviteetti hyvässä seurassa liene kenekään mielestä huonoa ajankäyttöä?

 

 

Kommentit (7)
  1. phocahispida, voithan sä antaa yksityisviestillä joillekin meille ne tunnukset, niin sillähän siitä selvitään, eikö?

  2. Ajattelin siis sen vuoksi, että jos joku haluaa pystyä hallinnoimaan esim. vieraskirjoittajien hyväksymistä, kun mulla tuppaa unohtumaan aika usein kirjautua tuolla N10 Lilytiimillä:kin sisään Lilyyn. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *