Lilyn haasteviikko, Päivä 3: Nanso by Katri Niskanen

Ma-material Girl

 

Dress/ Nanso by Katri Niskanen, Jacket/ Second hand (Esprit), Clutch/ Vintage (a gift from my friend), Espadrillos/ Ellos

 

 

Kommentit

Amal
Kuplassa

Ihana Nanson mekko! Meillä on tässä ihan kulmilla Nanson myymälä ja jotenkin aina kävelen siitä ohi ja pidän sitä sellaisena vanhana kasari-trikoofirmana. Pitäisi varmaan kuitenkin mennä katsomaan tarkemmin :) En ollut kuullutkaan että Katri Niskanen oli suunnitellut Nansolle.

Tervetuloa osallistumaa arvontaan minun tontilleni! http://www.lily.fi/blogit/kuplassa/vuosipaiva

Luru
Changes

Hei Amal! Jo vain, Katri on tehnyt Nansolle jo muutaman malliston ja tekee edelleenkin. Muut Nanson suunnittelijat (Minna Sillanpää, Heli Hoisko ja Anna Ruohonen) tekevät myös kaikki jotain aivan muuta kuin kasari-trikoota. :)

t. Nanso Groupin suunnittelija itsekin ;)

Amal
Kuplassa

Hei Luru, onpa kiva kuulla, pitää sitten varmaan piipahtaa putiikissa. Silmiin on kyllä osunut Nanson uudempia nuorekkaampia mainoksia, mutta harmiksi ne vanhat mielikuvat istuu usein aika syvässä. Mutta nyt on hyvä syy mennä avoimin mielin tutkimaan :)

Caelia
Caelia's

Tosi kiva kuosi tuossa mekossa! Ja vintage-clutch on herkku!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Caelia. Mä olen itse aika yllättynyt tästä mekosta, sillä yleensä en käytä printtejä/ kuoseja juuri lainkaan. Tämä on kuitenkin taipunut myös juhlamekoksi, joten monikäyttöinen (ja mukava!) on myös.

solja
Muualla

Pakko myös kommentoida tuota mekkoa: ihana! Onko se uutta vai vanhempaa mallistoa? Aikoinaan vaatekaapistani löytyi paljonkin Nansoa, mutta nyt meillä on jostain syystä ollut taukoa.

Mindeka
Ma-material Girl

Tämä on kyllä hmm... ainakin vuoden takaisesta mallistosta.

Hassua muuten, etten ole kirjoittanut siihen "second hand", koska olen saanut tämän Lilyn bloggaajaystävältäni Lurulta. En siis itse ole ostanut tätä uutena kaupasta. Tai ostanut lainkaan ;)

FFFifi
Fitness Führer

Mä ostin tuon saman Nanson verkkokaupasta silloin kun tästä puhuttiin, oliko keväällä..? Tämän vuoden mallistoa joka tapauksessa.

solja
Muualla

Heijee, kiitoksia! Nanson kaupasta ei nopealla vilkaisulla näitä harmaana enää löytynyt, mutta tuon toisen keskusteluketjun johtolangoilla taidan yrittää googlettaa lisää. Mallikin on tosi nätti, nyt kun näin sen paremmin noissa vanhemmissa kuvissa.

FFFifi
Fitness Führer

Täältä löytyy keskustelu, jossa minä hinkusin samaisen mekon perään http://www.lily.fi/blogit/ma-material-girl/ristiaisasuni-nanso-katri-niskanen jos kiinnostaa kaivaa vieläkö jostain saisi.

Kommentoi