Lilyn haasteviikko, Päivä 5: Simple look

Ma-material Girl

Rentoa, mukavaa ja helppoa. Siinä tämän perjantain asuinspiraatio. Otsalla ranskanletti, jonka olen sujauttanut nutturaan, kaulassa maailman pehmoisin kashmir-huivi ja jalassa lättänät espdrillot. Näillä mennään. Iisiä ja rentoa, kuten toivottavasti tuleva (vapaa!) viikonloppukin.

 

 

Knit/ Second hand (Zara), Cashmere scarf/ Filippa K, Jeans/ Dr. Denim, Flats/ Ellos

Kommentit

Caelia
Caelia's

Ihana rento asu! Voi että kun osaisi itsekin tehdä itselleen tuommoisen ranskanletin. Nimim. kaksi vasenta kättä ja peukalo keskellä molempia.

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Caelia!

Mä en osaa mitenkään selittää, miksi osaan sen tehdä. Olen vaan joskus murrosikäisenä alkanut harjoittelemaan sitä (kaverin äiti oli kampaaja ja silloin ranskis oli kova juttu, perinteisenä versiona) ja siitä sitten keksinyt erilaisia muunnelmia ;) Se oli silloin vaan ihan pakko oppia, kenties ;)

.Tiia

Tuo huivi on niin ihana! Löytyy omalta ostoslistaltanikin, saapa nähdä milloin raaskin sen ostaa :).

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti kommentistasi .Tiia!

Tuo huivi on kyllä sen jokaisessa kuvassani keikkuvan pikkulaukun kanssa, varmastikin järkevin ja kannattavin ostokseni ikinä. Käyttökertoja on vuodessa 150-365 molemmilla, joten pikkaisen kirpaiseva hinta on kyllä maksanut itsensä jo näissä vuosissa takaisin.

Omistan huivin siis myös laventelin lilassa, koska löysin sen äitiyslomani alussa mallikappalemyynnistä, puoleen hintaan. En tiedä tarvitsenko kahta, mutta laventeli on jemmassa tällä hetkellä, ihan vaan sitä varten, että jos tälle harmaalle joskus tapahtuu jotain kauheaa. (Kuten esimerkiksi katoaa tms.)

;)

Tämä harmaa on nyt -hmm- muistaakseni kaksi vuotta vanha (?) ja ollut käytössä ihan kesät/talvet. Käytössä vain parantunut, kuten kashmirin aina sanotaankin tekevän.

.Tiia

Eli huivi on siis jokaisen siihen sijoitetun euron arvoinen :). Joutuuko huivin pesettämään pesulassa? En usko, että ihan kotikoneeseen kannattaa heittää pyörimään..

Itsehän siis rakastan huiveja, ja varsinkin loppukesästä alkukesään huivi löytyy kaulastani melkeinpä joka päivä. Siksi uskoisinkin, että tuollainen hieman kalliimpikin sijoitus tosiaankin maksaisi itsensä melko pian takaisin :).

Mindeka
Ma-material Girl

Käsinpesua suositellaan, mutta ainakin oman koneeni villapesun kylmässä vedessä ja ilman linkousta on kestänyt jo usein. Villan kutistaa/ pilaa vain liian lämmin vesi ja liian kova rummutus. Samalla ohjelmalla olen pessyt myös kashmirneulepaitani. Ei mene miksikään. Pitää vaan silittää pesun jälkeen, että pinta "lukkiutuu" nyppyyntymistä vastaan.

.Tiia

Ok, kiitos näistä vinkeistä :).

Kommentoi