Loppukesän lemppariasujani ja hienoista tyylianalyysiä

 

IMG_7477.JPG

IMG_7461.JPG

img_7442.jpg

img_7720-001_0.jpg

IMG_7315.JPG

IMG_7326.JPG

IMG_7274.JPG

IMG_7150.JPG

 

IMG_7269.JPG

IMG_7152.JPG

img_7878.jpg

img_7869.jpg

Loppukesän asukollaasi, olkaa hyvä. Mielenkiintoisinta tämän kesän asuissa on ollut se, kuinka paljon olen viihtynyt matalissa kengissä ja hameissa. (Minut tuntevat ymmärtävät ainakin tässä pienoisen poikkeaman normaalista.)

Hameet ovat kuitenkin harkittu muutos tyyliini, sillä jostain syystä ne inspiroivat minua yhtä paljon kuin hieman erilaiset mittasuhteet. Housuissa suosin nilkkamittaa, hameissa aivan kaikkea minin ja maksin väliltä, mutta suurin rakkauteni on midimitta. Paidat ja topit ovat jo jonkin aikaa olleet isohkoja, mutten voi sille mitään, että mielestäni kapean alaosan kanssa, parhaimmalta näyttävät vähän isommat yläosat. Silläkin uhalla, että ne tekevät joidenkin (ei minun) mielestä kantajastaan hieman suuremman näköisen.

Kaksi viimeisintä hametta ovat muuten uusimmat ostokseni, H&M:ltä. -Ja tiedän, en edelleenkään suosi kertakäyttökulttuuria, mutta uskon, että näitä tulen käyttämään varmaankin seuraavat pari vuotta. Tai siis niin kauan kuin ne kestävät. En malta odottaa viileämpiä päiviä ja sitä, kun pääsen yhdistämään ne johonkin paksuun ja isoon neuleeseen. Ai jai. Olen etsinyt vastaavia jo keväästä lähtien, joten nämä eivät olleet heräteostoksia.

Mutta takaisin kuviin:

Löytyykö näistä kuvista sinun suosikkiasi vai onko kaikki (uudet) mittasuhteet liian outoja makuusi?

Kommentit (1)
  1. Tuo sun uusin alehamonen cubukselta sopii sulle! Värit ja kaikki, ois munkin suosikki. Ja sit yhdistelmä farkut- korkkarit-lyhyt jakku. Ei osaa päättää. Mä en osaa pukea nilkkamittaisia housuja, mut ei ne mun puolitoistametriseen kroppaan sopisikaan. Ehkä juuri siksi. Muilla ne näyttää hyvälle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *