Mehujehu on ihan ässä

Ma-material Girl

Tilasin vihdoinkin pojalle Mehujehun. Idea on simppeli, mutta kapistus on todellakin tarpeellinen, taaperoiden talouksissa: Pillimehun tai -maidon suojaksi sujautettava kova muovi estää taaperoa puristelemasta tetraa, jolloin sisältö ei pursua syliin. Mehujehun yläreunan koukero pitää pilliä paikoillaan, josta taaperon on helppo napata se suuhunsa.

Vieroitusvalmisteista tavalliseen maitoon siirryttäessä, olen pakannut hoitolaukkuun näitä pieniä pillimaitoja. Niitä kun voi säilyttää huoneenlämmössä, joten sellainen kulkee aina näppärästi pojan repussa mukana.

Vielä puoli vuotta sitten, olin sitä mieltä ,ettei tällaista todellakaan tarvitse hankkia. Kappas vaan, taas kerran olen joutunut pyörtämään sanani, johonkin lapsenhoitoon tai kasvatukseeen liittyvässä asiassa ;) No, ainakin tuemme suomalaista yritystä.

Miten teillä? Mehujehu vai tötsien puristelua?

Lisätietoja ja tilausohjeet: Mehujehu.fi 

Kommentit

HelloAochi

Söpö! Mäkin haluan tuollaisen, sitten joskus.

Liv
Päiväuniaika

Tötsien puristelu! Tytär kans tykkää leikkiä pillillä, ottaa pois ja laittaa takas ym. Eipä tuo meidän ole puristellutkaan kun ihan satunnaisesti noita purkkeja sen ekan ehkä kolmen kerran jälkeen, kun kasteli ittensä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan taaperovarmahan tämäkään ei ole: Juuri viimeisen kuvan jälkeen, menin laittamaan pyykkejä kuivumaan, kun Gabriel jäi tyytyväisenä juomaan ensimmäistä pillimehuaan. Hetken päästä alkoi keittiöstä kuulumaan oikea röhönauru, ja hieman paniikissa "hymyillen" menin katsomaan tilannetta... -Siellä hän istui mehulätäkössä (kuinka iso onkaan 2dl:n lätäkkö?!?). Mehujehu ja pilli oli nakattu hevon huttulaan ja puristettu mehu räjähtäen ulos tetrasta. Aika jees.

Kommentoi