Minä ainakin paranin (ja edelleen paranen) vanhetessani

”Miehet ovat kuin viinejä:

-Paranevat vanhetessaan”

Entäs me naiset sitten? Uskallan väittää, että minä ainakin vaan paranen ikääntyessäni:

Sotamaalaukset eli *kröhm* rohkeat meikkikokeilut saavat jäädä twenty-something- (tai alle) typyille. Olen oman tyylini löytänyt ja se on: Luonnollinen.

Hip hop never stop ja ABBAn tahtiin trumpettihousuissa tanssi oli hauskaa, mutta onneksi sittemmin oma pukeutumistyylikin on horjahtanut vakaasti modernin yksinkertaisuuden puolelle.

Minun ei tarvitse enää todistella osaamistani työmarkkinoilla. Vuosien opiskelut sekä vakuuttava työkokemus vaan näyttää työhakemuksessa uskottavammalle kuin ”…mutta olen kyllä innokas oppimaan”– lause.

Kymmenisen vuotta baareissa ja pintaliitokemuissa näyttäytyminen riittää. Uskon, että olen olemassa, vaikken jokaisissa kissanristiäisissä enää juoksekaan. Lompakon tärkein kortti ei ole mikään vippi vaan lähikaupan bonus-kortti, jolla saa vaipat halvemmalla. Tämä on minun elämääni nyt.

Tiedän, etten ole maailman keskipiste. Tiedostan myöskin, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni, eikä kaikkien pidäkään olla samaa mieltä. Kaikkea ja kaikkia ei voi ymmärtää tai edes miellyttää ja se on ihan ookoo.

Kokemus tuo varmuutta ja Opi rakastamaan itseäsi, ennen kuin odotat vastarakkautta muilta on totisinta totta. Nuo lauseet ärsyttivät tuoreena kaksikymppisenä, mutta nykyisin huomaan itsekin käyttäväni niitä.

Tosiystävät ovat elämässäsi jäädäkseen. Osa unohtuu matkan varrelle ja joskus jos olet oikein onnekas, sidot uusia ystävyyssuhteita myös aikuisiällä. Tunnistat tosiystävän siitä, että vaikkette soittelisikaan joka päivä, viikko tai edes kuukausi, jatkatte juttua luonnikkaasti siitä, mihin viimeksi jäittekin.

Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Hyvin nukutut yöt ovat numero yksi. Jos minulta nyt kysyttäisiin lähdenkö baariin vai jäänkö nukkumaan, en epäröisi kotiinjäämistä hetkeäkään.

Kohtele muita kuin haluaisit itseäsikin kohdeltavan.

http://youtu.be/3Tp3Ayz0_1g

Jos pohditte, mistä moinen filosofia nyt kumpuaa, niin kerrottakoon, että kolmekymmentä tulee täyteen perjantaina. ..Siirrän siis vanhentuneet Vip-kortit haikeana roskiin ja alan (haikeana) leipomaan kakkuja 😉

 

MAHTAVAA ALKANUTTA VUOTTA 2012 KAIKILLE!

 

 

 

 

 

 

Kommentit (6)
  1. Voi vitsi, sulla on asennetta ja ihanasti kirjoitettu! Tulipa oikeen hyvä mieli tähän ”ahdistavaan” kotiäidin sairastupaan..mutta joo, täältä tullaan perässä eli kohta myös 30v! Ja just noinhan noi asiat pitäis ajatella:)

  2. Kiitos upeat naiset: Anna Karhunen, Mamma, Iineri ja Mahdoton Nainen (ihana nimimerkki!). Asennetta on hiottu jotakuinkin 30 vuotta. Tässäkään asiassa valmiiksi ei varmaankaan tulla ikinä.

    Kolmekymppiset ei ole ikinä oikeen minuakaan pelottanut, ahdistanut tai mietityttänyt. Olen minäkin jollain tasolla sitä jopa odottanut, koska tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet sivupalkissani komeilleen jo jonkin aikaa ”Kolmekymppisen naisen pohdiskeluja..”,.  Olen myös kuullut jo kymmenisen vuotta kommentteja siitä, kuinka minua luulisi ikäistäni vanhemmaksi. Paras oli puolituttu mies, joka kysyi kaverimme kolmekymppisillä, että koska sä täytit?” Menneessä muodossa!

    Saimme hyvät naurut, kun vastasin että reilun neljän vuoden päästä.

    Ja tässä sitä nyt ollaan, perheen kanssa ja täysin valmiita siirtymään uudelle kymmenennelle.

    P.S. Frederikin (tämä vain!) rallatus on myös aina salaa jotenkin miellyttänyt minua. Saattaa olla, että se kaikuu perjantaina Anna K:ssa tai Patiksessa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *