Missä menee ällöromantiikan raja?

Ma-material Girl

Nyt käsi sydämelle naiset: Onko olemassakaan liian romanttista elettä?

Minun mielestäni ei. Enkä nyt puhu mistään thisishowwedoitinAmerica- tyyppisestä You Tube/ Flashmob-kihlauksesta, vaan sellaisista suomalaisista perusjutuista, joita itse olette kokeneet. 

 

Puolisoni on yllättänyt minut viime aikoina, aivan mahdottoman romanttisesti ja aivan mahdottoman monta kertaa. -Ja minua se ei haittaa tippaakaan. Päinvastoin. Fiilistelen noita hetkiä vielä paljon jälkeenpäinkin. Olen aivan myyty.

Minua ilahduttaa aivan uskomattoman paljon kukkien saaminen. Se ele ei voi koskaan silmissäni kärsiä inflaatiota. Ei koskaan.

 

 

Tiedättehän Uspenskin katedralin läheisyydessä sijaitsevan rakkauden sillan?

Meillä on puolisoni kanssa lukko siellä. (Hymyilen taas kuin ääliö täällä, mutta niin ihana ehdotus se mieheltäni oli. Melkein kuin kosinta.)

 

Työmatkalta saapuessani, oli lentokentällä vastassa molemmat lempi-jätkäni. Ja niillä oli iso vaaleanpunainen ruusu mukana!

 

 

Pari päivää siitä, sain kauppareissultakin ruusuja. Kuulema "koska Gabriel oli sitä ehdottanut." (En taida uskoa kuitenkaan..)

 

 

Postauksen sanoma on siis:

Miehet: Olkaa romanttisia naisillenne

ja

Naiset: Ottakaa ne ilolla ja hymyllä vastaan.

(Itse en voi sietää vitsailua kukista ja siitä, mitäköhän pahaa mies on tällä kertaa tehnyt!?)

 

Rakastakaa toisianne aina, kuin tänään olisi viimeinen yhteinen päivänne.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Translation: Note for men: Flowers do make your woman feel special and important, so buy them! And this is not a complaint to my hubby, actually quite opposite to that. My boyfriend has given me lots of flowers and special moments lately and I'm still like: "Aaaw..." Women do love romantic stuff. 

 

Kommentit

Miiza

Ihanaa <3

Meillä myös miehellä tapana yllättää romanttisilla jutuilla, eikä siihen oikeasti kyllästy. Pelkästään kauniit sanat saa minun naamalle maailman leveimmän hymyn :)

Mindeka
Ma-material Girl

Itse en myöskään osaa kuvitella tilannetta, jossa kyllästyisin kauniisiin sanoihin, kehuihin tai romanttisiin eleisiin. Ihanaa, että sieltä löytyy myös mies, joka ei pelkää olla romanttinen!

Jee!

Ja kiitos kommentistasi Miiza! Mukavaa viikonloppua!

MM
Maijan matkassa

Voi miten ihanaa! Ja ihanaa, kun kirjoitit tästä!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos MM! Hyvää viikonloppua teille!

iitukka

Ei oo pelkoa kyllästymisestä, kun niitä romanttisia eleitä (= kukkia) tulee ehkä kerta vuoteen. No, mies näyttää omalla tavallaan tykkäävänsä, siihen kai on tyydyttävä! Onnea siis sinulle hyvästä miehestä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Sarkasmia ;)

Näitä kukkia ei muuten ole aina tullut tätä vauhtia, joten jostainhan minunkin mies tämän keksi...Vink vink vaan sinne puolisollesi. (Joka todennäköisesti lukee juurikin Lilyn blogeja aina iltasella..Heh heh.)

Onneksi miehen hyvyys ei kuitenkaan ole mitattavissa pelkästään romanttisien eleiden vuoksi. Uskon, että sinullakin on siellä todella hyvä mies, joka kuitenkin tuo kerran vuodessa kukkia.

Eerika
Bättre liv

Meillä arjen romantiikkaa voi olla toisen muistaminen vaikkapa kaupankäynnillä. Tänään mies tuli mieleeni postimerkkejä ostaessani ja ostin hänelle yllätykseksi englanninlakuja, hänen lemppareitaan! Kyllä oli yksi onnellinen mies tänä iltana <3 Muistetaan toisiamme ihanin teoin ja sanoin kumminkin päin :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Eerika! Niinhän se on, että tekojen ei tarvitse olla suuria (tai kalliita!), vaan sellaisia, jotka todella miellyttävät toista. Erittäin hyvä muistutus siitä!

 

.Tiia

Ihana postaus <3. Romantiikka ja romanttiset huomionosoitukset ovat kyllä suhteen sokeri <3.

Hellyn jo pelkästään siitä, jos esimerkiksi töistä kotiin tullessani minua odottaa se kaikkein lempparein suklaapatukka :). Tai jos mies on laittanut tuikkuja palamaan, koska tietää minun tykkäävän niistä <3. Ja samoilla linjoilla olen kanssasi sen suhteen, että kukkien saamiseen en kyllästy ikinä!

Ella F.
Siperian Ella

tekojen ei tarvitse olla suuria (tai kalliita!)

Näin juuri. Eikä mitään rajaa romantiikalle, eihän?!? Ei ainakaan arjessa :)

Mäkin sain eilen ruusuja. Mitäköhän pahaa ne pojat nyt taas ovat tehneet... :P

Kommentoi