Mistä on oikeasti hyötyä taaperon kanssa lomaillessa?

Ma-material Girl

Olisi hienoa, jos olisi olemassa lista, joita kaikki lapsiperheet tarvitsisivat lomaillessa, mutta kun näin ei ole, joudumme turvautumaan  saamme turvautua toistemme kokemuksiin.

Olen alkanut kuvaamaan oikeasti hyödyllisiä ostoksia tai asioita, joita olemme Gabrielin lomailua varten hankkineet tai kirjoittamaan ylös, miten olemme oivaltaneet pakkaamaan järkevästi (esim.puuro).

Toivottavasti näistä on hyötyä muillekin:

  • Sak`n Seat -matkasyöttötuoli
  • UV-uimapuku ja lippis
  • Aurinkorasva SP50- suojalla
  • Iso Piltti-ruokapurkki, jossa kulkee tiiviisti puurojauhe
  • Vesipullo ja banaani pikatankkauksia varten (toimii lapselle ja vanhemmalle)
  • Matkasänky, jossa kulkee edellisenä yönä kotona käytetyt lakanat mukana (omat tutut tuoksut)
  • Hyttysuoja rattaisiin/matkasänkyyn

 

 

 

Valmisruokapurkit ovat niin helppoja puistossa ja mökillä, joten en ole edes vaivautunut miettimään, miten saisi omatekemät ruoat mukaan. (Tietenkin mökillä Gabriel saa samaa ruokaa kuin mekin, mikäli se on jotain muuta kuin jatkuvasti makkaraa ja/tai grillikylkeä).

Totutimme häntä myös pikkuhiljaa juomaan maitoa huoneenlämpöisenä, sen sijaan, että ennen aina lämmitimme sen. Nyt sen voi kaataa suoraan korviketonkasta tuttipulloon ja tarjota hänelle vaikka kesken uimaleikkejen. (Tätäkään en olisi tajunnut tehdä, ellei vauvakerhoilainen äiti vinkannut tästä mahdollisuudesta.)

Mitä muita vinkkejä siis haluaisit jakaa meille ja muillekin? Kerro?

Kommentit

AuriElina
Hopeareunus

Ihanaa, hyvä lista! Lisäisin siihen vielä babywipes-paketin :) Aivan ehdoton niin muksujen kanssa kuin aikuistenkin kesken, esim. festareilla ja maskeeraussalkussa pikaisia korjauksia ja tahranpoistoja varten. Taisin jopa saada kokonaisen elokuvaryhmän haksahtamaan noihin "peppupyyhkeisiin" :D

Mindeka
Ma-material Girl

Todellakin! Ja käsidesi!

Kommentoi