Miten toimistoon saa pukeutua helteellä?

20140724_072540.JPG

Uudella työpaikallani on suhtauduttu hellepukeutumiseen samalla tavoin kuin aiemminkin: rennosti. Emme ole saaneet minkäänlaista ohjeistusta, että saako olkapäät ja/tai varpaat näkyä, vai onko (pieninkin) toimistoetiketti haudattu kesäksi.

Puolisoni työpaikalla sen sijaan oli vastaanotettu sähköpostia HR-osastolta, vastaanottajana kaikki. ”Pyydämme noudattamaan korrektia pukeutumista myös kesän aikana. Työpukeutuminen viestiin kunnioituksesta työkaveria ja asiakkaita kohtaan.–”

Tuo ei ole suora lainaus, mutta varmaan aika yleinen.

20140724_072438.JPG

Tässä minun hellesettini:

Jersey skirt & Leather bag/H&M, Shoes/ Filippa K, Shirt/ Second hand (Mango)

 

Mitä sanotte? Varpaat näkyy, olkapäät pilkistää ja sääret ilman sukkahousuja. Onko asiallista, vai ei?

Painotan vielä loppuun, etten ikimaailmassa pukeutuisi näin, jos olisi työtapaaminen, tai edes palaveri. Mitä mieltä muut ovat?

 

Kommentit (15)
  1. Tyylikäs helleasu!

    Mä oon ollu (kesätöitä lukuunottamatta) elämässäni töissä vain mainos -ja lehtialalla, joissa molemmissa on voinut pukeutua ihan  juuri niinkuin haluaa. Vasta tän postauksen myötä aloin ajatella, että näinhän ei todellakaan joka paikassa taida olla 🙂

    Meillä oli töissä ilmastointi rikki viikon. Oltiin aika pikkuhepeneet yllä siellä 😀

  2. Munkin mielestä toi on täysin pätevän asiallinen. Mulle ei ole toimistohommissa mitään virallista ohjeistusta tullut, mitä nyt olen ymmärtänyt että asiallisissa toimistohommissa asialliset vaatteet, mutta itse miellän sen niin, että hameenpituus on max. polvet näyttävä, ei yhtään lyhyempi, ja olkapäillä on edes jotain (tälläkin hetkellä päällä on tälläinen ihan perus tank-top) ja kenkinä nahkaiset ballerinat. Lähinnäkin siis niin, että asu on siisti ja tyylikäs, ei suoraan mökiltä repäisty 😀 Olkapäiden näkymisessä en itse näe mitään haittaa, ja toi sukkahousuasia on mullekin mysteeri, siis ne ihonväriset vs. ei sukkiksia..

    Mutta siis, oikein tyylikäs!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *